Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29023)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
25-08-2009, 22:35:00

Gosieńko , będzie dobrze na bank A potem radosne, wyczekiwane pożegnanie z Twoim homątkiem Nie będziesz za nim przypadkiem tęsknić ???
gość
25-08-2009, 22:38:00

To ja nocna Zosia z bezsenną dobranocką
Forumowiczka
26-08-2009, 04:57:00

25-08-2009 o 23:43, gość :
Dzisiaj bardzo spokojnie na forum wszyscy czytają książki.
Jutro mija dwa miesiące od mojej operacji i jadę zrobić zdjęcie mojej kochanej szyjki . Mam nadziej ze będzie wszystko ok , proszę trzymajcie kciuki . Gosieńka

Od mojej operacji wczoraj minęły dwa miesiące . Gosieńko, musimy zrobić bilans... albo jakieś podsumowanie
Spinka
Spinka
gość
26-08-2009, 08:10:00

Zosiu i Spinko bardzo się cieszę ze to już 2 miesiące ale obawiam się czasem będę tęsknić za kołnierzem .W kołnierzu czuję się bezpiecznie i pewnie.
Zaraz idę na spotkanie z rentgenem . Napiszę wam jak będę znała wynik.
Spinka ja jeszcze nie mogę zrobić podsumowania do dopóki nie zdejmę kołnierza . Nie mam pojęcia jak będzie funkcjonować moja szyjka bez kołnierza . Ty mam już komforcik.
Nasz Januszek to ma więcej profesji :
1. Listonosz
2 .Ksiądz
3. Doradca medyczny
4. Kucharz
5. Opiekunka do dziecka
6. Kierowca
7. Pomoc domowa
No i jak myślicie jakie ma jeszcze zawody nasz Jaś .
Pozdrawiam i miłego dnia . Gosieńka
Forumowiczka
26-08-2009, 08:49:00

No to zaczynamy wymieniać nasze profesje...

1. Spinka - ubezpieczenia
2. ...

Jeżeli chodzi o moje podsumowanie to na ten moment przychodzi mi do głowy:

1. operacja
2. dwa spotkania z rtg
3. dwie wizyty kontrolne u dr AWilka
4. zachowania a la p. BTyszkiewicz
5. czytanie książek

Spinka
Spinka
gość
26-08-2009, 09:19:00

Witam wszystkich!!!!!!!!
Jestem tydzień po operacji C5-C6 dyskopatia szyjna i założenia cagea Signus Rabea PEEK i z zaciekawieniem czytam co mnie czeka i czego powinnam się spodziewać, jeżeli jest ktoś po takim zabiegu co ja i mógłby podzielić się doświadczeniem to serdecznie dziękuję. ADA

.///////////////
gość
26-08-2009, 09:52:00

No to nasz Januszek może się poczuć obgadywany
Moje profesje
1.mól ksiązkowy
2. maniak plątania niteczek
3.krzyżykomaniak -produkcja obrazków na każdy temat
4.cyklista-szaleniec
Bilansu nie robię, bo o tamtej operacji nie chcę myśleć a o tej najbliższej się boję wspominać
Dzisiaj pani robiła mi czynnościowe rtg szyjnego i sześć razy cykała, bo coś nie wychodziło, a to co wyszło w sepii jak stare fotografie jest. Natomiast lędzwiowego mi nie zrobiła, bo... nie wie jak.
Witam Adę. Kochana, ja jeszcze się trzęsę przed i nie wiem co dostanę w prezencie od neurochirurga, więc Ci nie pomogę -mogę tylko po główce pogłaskać. Ale są tu też tacy co mają zabieg za sobą. Oni chyba dzisiaj wszyscy książki czytają
to ja, Ania znana jako amadobo
gość
26-08-2009, 10:11:00

Witam wszystkich co tam na naszym forum tak smutno Gosiu Zosiu co tam u was jak sie czujecie bo ja w miarę jak to po operacji trochę miałam ostatnio gorączkę ale jest lepiej. AJanusz gdzie wypad zrobił że go nie ma Pozdrawiam wszystkich Anna goleniow
gość
26-08-2009, 10:15:00

Ada na tym forum to Zosia może Tobie dużo pomóc mi też dużo pomogla ale nie tylko są i inni fajni znajomi na forum co pomogą można na nich zawsze polegać .Anna zGoleniowa
gość
26-08-2009, 10:17:00

Możemy polegać na wszystkich na tym forum Anna

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Proszę o pomoc i poradę
Matkę chorą na stwardnienie zaniku mięśni bocznych, z dnia na dzień jest coraz gorzej nawet tabletki przeciwbólowe nie działają mama robi się nerwowa wulgarna itp . Nie wiem co mam już robić.
gość
Podejrzewam u siebie początki Parkinsona
Skończyłem 87 lat, Pewne objawy utraty sprawności są zrozumiałe. Znalazłem w sieci opis objawów wczesnego Parkinsona. Utraciłem powonienie, mój charakter pisma odpowiada opisowi symptomu Parkinsona. Nie odczuwam żadnych ubytków w sferze psychiki. Nie odczuwam problemów z pamięcią i sprawnością w prowadzeniu samochodu. Zwracam się do autorów postów na forum, .czy opisane objawy widzieli u znanych sobie osób ze stwierdzoną chorobą.
gość
Bardzo bym prosiła o poradę.
Mama ma 60 lat choruje od roku, ręce opadają od poniedziałku zaczęła rehabilitację domową. Mam dziecko 10 letnie on na to wszystko patrzy jak mama robi się nie znośna nawet tramal nie pomaga na ból nóg.
gość
Reklama: