Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29023)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Początkująca
03-11-2009, 09:17:03

Czy ktos mi podpowie jak wkleic zdjęcie. próbuje i ciągle dostaje komunikat że mam nieprawidłowy format zdjecia. A wklejam jpg, rozmiary 300x300piks., wielkość tez prawidlowa.
??????
Początkująca
03-11-2009, 10:04:33

Deszcz nie ma ale tylko dzisiaj jutro powtórka z rozrywki.
Za nić w swiecie nie chiałabym zamienic na wrszawskie wichury.

Dorotko trzymam kciuki za Twój powrót do pracy , mam nadzieję że Ciebie taka niespodzianka jak mnie nie czeka.

Jutro jade do pracy po świadectwo pracy , znowu sters , niepotrzebne nerwy najchetniej bym juz tam nie wracała .Szkoda mi tylko kolegów i kolezanek bo wielu z nich jest super.

Miłego dnia Gosieńka
gość
03-11-2009, 10:39:46

krak62 2009-10-30 11:50:38 Mam pytanie czy ktoś coś wie na temat: Śląskie Centrum Małoinwazyjnej i Endoskopowej Chirurgii Kręgosłupa. Byłem na ich stronie http://www.dyskopatia.eu//component/option,com_frontpage/Itemid,1/ ciekawe rzeczy tam piszą, nawet bardzo ciekawe.

Irek
gość
03-11-2009, 10:54:26

Witam przeciwnikow i opluwaczy.Wydaje mi sie ,ze to wy chyba nie znacie bolu ja przez 4 miesiace chodzilem w pol zgiety.Nieznam sie na medycynie pisze tylko jako zywy przyklad wyzdrowienia lepiej miec krazki zregenerowane niz implanty i jakakolwiek ingerencja w kregoslup.Nikogo nie namawiam to sa wasze decyzje i zdrowie.Nawet pacjenci po operacjach tu chodza i teraz sie dopiero w glowe pukaja.Ale coz wy tez nie macie pewnosci ze po operacji wszystko bedzie dobrze.Zycze wszystkim zdrowia i przemyslenia czy rzeczywiscie operacja to jest jedyne wyjscie.
Zdrowko
Forumowiczka
03-11-2009, 11:01:55

Małgosiu ,jak koleżanki i koledzy super to spotykaj się nimi na gruncie prywatnym i to super pozostanie

Emilko,ja przy całej instalcji korzystłam z uprzejmości naszego Foruma ale dziś jest w niedoczasie.
Myślę ,że jak się pojawi i przeczyta Twoją prośbę to coś tam technicznie poradzi .A może w między czasie ktoś coś jeszcze doda .

Dziś dzień zbiorowej konsultacji forumowej u dr. Wilka .
To się porobiło Koleżanki do zobaczenia ok. 19
Wtajemniczona
03-11-2009, 11:15:20

Do miłego spotkania na Wolskiej dziś o 19.00 z tymi ,którzy przybędą ja jak zwykle denerwuję się każdą wizytą.
Od tygodnia mam ponownie problem ze wstawaniem, bolą mnie nogi, mam wrażenie ,że mam ostrogi w piętach, a nogach uczucie jakby były spuchnięte a nie są.
Podpisuję się pod apelem do Wielebnego.....szanuj zdrowie ,dość już wycierpiałeś więc choroba płuc Ci nie potrzebna.......U mnie w szkole jest akcja"Dbaj o zdrowie, nie pal", bardzo pasuje do Ciebie.
ADA
Forumowiczka
03-11-2009, 11:46:59

Gościu ,próby traktowania Cię jak interlokutora spełzły na niczym . Nie musisz znać się na medycynie .Wystarczy wpisać w wyszukiwarkę hasło dyskoaptia .Wiedziłabyś wtedy ,że przepuklina jądra miażdżystego to stan kiedy dochodzi do przerwania pierścienia włóknistego i wypadnięcia jądra miażdżystego . O jakiej więc REGENERACJI KRĄŻKÓW piszesz ? Czyżby Twój doktor był wulkanizatorem?
Według Ciebie cała rzesza neurochirurgów to niedouczone konowały -jeden doktor z Kraśnika -cudotwórca .
W wyselekcjonowanych małozaawansowanych przypadkach neurochirurdzy w warunkach sali operacyjnej wykonuja zabiegi odbarczające .
A tu zastrzyk ,podczerwiń i dysk jak nowy .
Ujawnij więc jego nazwisko i kontakt , niech potencjalni pacjenci maja wybór . Niech poznają tę metodę , mają mozliwośc przedyskutowania jej skuteczności w swoim przypadku. Wiedz o tym ,ze w przypadku dyskopatii nie ma jednej uniwersalnej metody do zastosowania u każdego pacjenta.
Jaki jest powód takiej tajemnicy wokół tej metody i tego lekarza ?Jesli ma takie osiągniecia chyba nie ma powodu do ukrywania nazwiska .
Forumowiczka
03-11-2009, 11:51:31

Gość 2009-11-03 11:54:26 Witam przeciwnikow i opluwaczy.Wydaje mi sie ,ze to wy chyba nie znacie bolu ja przez 4 miesiace chodzilem w pol zgiety.Nieznam sie na medycynie (...)

Witaj skarbie. Jak to miło i przyjemnie, że jeszcze tu zajrzałeś. A już w ciebie zwątpiłam. Jaki ty mądry i wytrwały - po prostu chłopiec cud i miód. Jesteś cudowny. Padam z uwielbienia. Jakie znasz ładne słówka:
przeciwników
opluwaczy
wydaje mi się
chyba nie znacie
nieznam się

Weź jeszcze coś napisz. Serduszko mi się raduje jak czytam to, co piszesz. Skarbeńciu.
Dawaj jeszcze jakieś peany o twoim doktorku. Napisz czy przystojny. Bo ja do innych nie chodzę.

Forumowiczka
03-11-2009, 11:54:10

Gościu i jeszcze jedno pytanie .powiadasz że tą metoda lekarz leczy wszystkie poziomy.
Czy podając te zastrzyki na REGENARACJĘ KRĄŻKÓW korzysta z montorwania rtg czy wali na chybił trafił a nuż rdzeń nie ucierpi
Raczej tak
Forumowiczka
03-11-2009, 11:58:12

W jednym z postów naszego Gościa było 6 miesięcy teraz jest tylko 4 ale nie czepiajmy się się drobiazgów.
I tak jest WIRYGODNY

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: