Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29023)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Forumowicz
19-04-2014, 16:16:42

Radosnych Bez bólowych Świąt
ks Janusz
Wtajemniczona
19-04-2014, 16:22:38

Wesołych Świąt dla Was wszystkich :)
Wypadek 02.2009. długa rehabilitacja. zabieg 14.11.2013 (dyscektomia c5/c6, stabilizacja przestrzeni PEEK Cornestrone)
Forumowicz
19-04-2014, 16:53:25

Pozdrawiam WSZYSTKIE PERYSKOPKI.Piekna pogoda na wyspie jest słońce temp 10-14 st no i nieodzowny wiatr.Dzisiaj 7 godzin malowalem prom i dałem rade nic nieboli i wszystko jest na miejscu.Po pracy z żona spacer brzegiem morza pare kilometrow ok 2,5.Pozdrawiam WSZYSTKICH na forum.....piotr..
piotr19 C-5/C-6,C-6/C7,implanty ;Peek Prevail stabilizacja C-5-C6-C7,4 śróby operacja;13.11.2012.
Początkująca
19-04-2014, 18:23:25

Życzę wyzyskiem "przed i po" wszystkiego co najlepsze, przede wszystkim zdrowia i każdego kolejnego dnia bez bólu.
Dobrze, że jesteście
Gosia
Początkująca
19-04-2014, 18:37:02

Zdrowych, pogodnych Świąt Wielkanocnych,
przepełnionych wiarą, nadzieją i miłością.
Radosnego, wiosennego nastroju,
serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół
oraz wesołego "Alleluja".
operacja: 30.09.13; discektomia C6/C7 ze stabilizacją międzytrzonową LFC 5mm peek
Początkująca
19-04-2014, 21:04:16

Kochani,
z okazji Świąt życzę Wam dużo zdrowia, siły i wytrwałości w walce z chorobą.
gość
19-04-2014, 22:30:06

Niech Wam mili będzie wiosennie, słonecznie i świątecznie. Niech cieszą Wasze oczy kolorowe pisanki i wielkanocne baranki. Niech się w Śmigus-Dyngus woda na Was leje, a zając przyniesie radość, pokój i nadzieję.
Życie jest łatwiejsze niż się wydaje. Wystarczy godzić się z tym, co jest nie do przyjęcia, obywać się bez tego, co niezbędne i znosić rzeczy nie do zniesienia.
gość
20-04-2014, 08:02:31

Zdrowych i radosnych świąt ! :)
Wtajemniczona
20-04-2014, 11:40:28

Świątecznie wszystkim Szyjkom życzę zdrowia!
P.S.
Nie przejadajcie się
Ania artroplastyka C5-C6 grudzień 2013 implant ruchomy M 6
Początkująca
20-04-2014, 12:30:13

Dyskobolko,
a dlaczego nie? Inaczej jedzenie się zmarnuje. Tak więc w świeta kalorii nie liczymy

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Mama
Moja mama ma zdiagnozowaną chorobę otepienną z ciałami lewiego oraz PSP. Od ok roku drżą jej ręce i sporadycznie, ale bez powodu się przewracała . Neurolodzy mówili, że mama dużo leki zażywa więc jest osłabiona i tak musi być. Nie dałam za wygraną i po roku poszukiwań znalazłam dr Czarneckiego w Warszawie, który 24.04 tego roku zdiagnozował PSP. Przepłakałam 3 dni, jestem na lekach depresyjnych no nie umiem sobie z tym poradzić . Mama mieszka sama, chce jej za naleźć opiekunkę do wsparcia gdy jestem w pracy. Jak będzie? Jak szybko choroba unieruchamia człowieka ? Proszę o informację Mieszka zna
gość
Proszę o pomoc i poradę
Matkę chorą na stwardnienie zaniku mięśni bocznych, z dnia na dzień jest coraz gorzej nawet tabletki przeciwbólowe nie działają mama robi się nerwowa wulgarna itp . Nie wiem co mam już robić.
gość
Ośrodek neurorehabilitacji z pegiem i tracho Lublin
Cześć.Syn jest po bardzo ciężkim urazie czaszkowo mózgowym ,po stabilizacji miednicy.Wybudzony od tygodnia z niewielką komunikacją typu wodzenie oczami I ściskanie prawą ręką.Szukamy ośrodka w okolicy Lublina neurorechabilitacji opieki całodobowej.Jakieś podpowiedzi może .Marta
gość
Bardzo bym prosiła o poradę.
Mama ma 60 lat choruje od roku, ręce opadają od poniedziałku zaczęła rehabilitację domową. Mam dziecko 10 letnie on na to wszystko patrzy jak mama robi się nie znośna nawet tramal nie pomaga na ból nóg.
Reklama: