Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29023)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Początkująca
11-03-2013, 13:14:04

Do Modoratora : roszę o skasowanie moich postów , bo cos za duzo ich .Komp mi szaleje ...
Dziekuje :)
Ela
gość
11-03-2013, 13:25:19

elcia122 2013-03-11 14:08:51
elcia122 2013-03-11 13:59:59 Witam Wszystkich serdecnie !!:)

Mam dylemat , nie wiem jaka poduszke kupic sobie ortopedyczną moze mi doradzicie , bo do tej pory to spie na wałeczkach , ale po , przydalby sie pewnie dobra i nie droga jakas poduszka ... Poroszę doradźcie mi jakiej firmy by miala byc?
Juz 7 dni mi zostało ło,ło
elcia ja mam taką zapamietujaca kształt - memory- jak nacisniesz ręka to zostaje kształt na jakiś czas. ceny zaleznosci od firmy od "normalnych" po wziete z księżyca ( moja kosztowała chyba z 60zł) przyzwyczaić sie do niej musiałam...po kilku nocach obraziłysmy sie na siebie spałam na płaskim jaśku teraz wróciłam ponownie i jakos sie dogadałam z ta poduchą ;p
np coś w tym stylu
http://allegro.pl/poduszka-ortopedyczna-i2925148659.html
gość
11-03-2013, 13:28:29

najlepiej w sklepie ortopedycznym tam ci dobiora wysokość odpowiednią
Początkujący
11-03-2013, 13:31:43

Dzięki za odpowiedzi i pomoc. Jeszcze mam pytanie , czy ktoś z was miał problemy z zawrotami głowy i zaćmieniem umysłowym i czy operacja pomogła, bo u mnie to jest główny problem, a nie bóle i niedowłady, chociaż ręka czasami drętwieje , ale z tym da się żyć.
Wtajemniczona
11-03-2013, 13:38:14

Z tym zbieraniem informacji od różnych rehabilitantów i lekarzy też można się pogubić bo czasami są skrajnie różne.
Przypomina mi się taki dowcip Dwie osoby rozmawiają :
wiesz kupa nie może być tak zła i wstrętna
dlaczego?
bo przecież miliony much nie mogą się mylić!!!

Na pocieszenie można myśleć że może być gorzej ale czy to naprawdę pocieszenie ? Jak to mówią zdrowy nigdy nie zrozumie chorego i tak dalej .... Renata
gość
11-03-2013, 13:40:55

Zbyszkowiec, porozmawiaj z neurologiem. Może jakieś leki w tym temacie pomogą, przynajmniej powinny.
miłego,irek
krak62
Wtajemniczona
11-03-2013, 13:55:08

Znalezione w necie : http://neurochirurg.igabinet.pl/data/user_files/poradnik.pdf
Kilka cwiczen i prawidłowe pozycje kregosłupa.
Kasia 2010-10-11 - nieszczęśliwy wypadek 2012-03-07 - MRI z potwierdzeniem dyskopatii 2012-10-23 - Operacja C5-C6 - implant stały Cervios PEEK
gość
11-03-2013, 14:06:04

Renatko są przypadki że chirurg partacz amputuje zdrową nogę. Rozmawiamy o fachowcach w swojej dziedzinie. Kto błądzi ten się zawsze gubi.
Przychodzi baba do lekarz:
- danie doktorze mam wypieki
- życzę pani smacznego
Siedziała koza koło cmentarza wypieła du.ę na kolejarza, kolejarz myślał, że to gęba i szukał w du.ie złotego zęba.
miłego, irek
krak62
Początkująca
11-03-2013, 14:18:59

kasiafo 2013-03-11 14:28:29 najlepiej w sklepie ortopedycznym tam ci dobiora wysokość odpowiednią
Kasiu , dziękuję jutro ide na zakupy potrzebne mi do szpitala i zjrze do sklepu otopedycznego , nie wiem jaki kołnierz czy mam sobie kupic sama czy dostane tm wyznaczony bo mam dwa swoje miękkie to wezme na wszelki wypadek ......
Ela
Wtajemniczona
11-03-2013, 15:02:35

Irek
Co będzie to będzie człowiek jak by wiedział, że się przewróci to by usiadł. Ja naprawdę konsultowałam u wielu lekarzy. Niestety dzisiaj też mam wątpliwości. Mój znajomy miał wypadek to się cieszył że ma szybko operacje bo nie miał wyjścia . A u mnie zawsze ten cień wątpliwości jest. Ale co zrobić taka natura człowieka Tu na forum tak jak zbyszkowiec ludzie mają dużo wątpliwości tak jak ja ,chyba że ktoś b. cierpi go to boli to w tedy troszeczkę łatwiej z decyzją. Pozdrawiam
++++
Jest rozprawa w sądzie o gwałt na sprzątaczce przez prezesa firmy. Sąd: proszę nam opowiedzieć jak to było. proszę sądu myłam korytarz byłam nachylona , prezes podszedł od tyłu i to zrobił.
To nie mogła pani uciec ? No gdzie miałam biec po umytym

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Zaniki korowe
Witam mam 46 lat i ostatnio neurolog wysłała mnie na badania z powodu bólów głowy które męczą mnie od ponad 20 lat i wyszło coś takiego z badania:/ kazała powtórzyć za rok ale chciałem zapytać czy ktoś może miał coś podobnego?
gość
gość
Straszna obawa przed zabiegiem wszczepienia zastawki
Hej, piszę tu bo bardzo się boję operacji mam 42 lata i przed sobą operację w Szpitalu Bielańskim w Warszawie. Czytam tu o powikłaniach o nie właściwym ułożeniu Drenu w Jamie Otrzewnej. Czy ktoś ma pozytywne doświadczenia ? Proszę o wsparcie duchowe. Dziękuję Aleksander
gość
Dr Nikodem Przybyłko.
Witam, czy kogoś z Państw operował dr Nikodem Przybyłko? Wydaje się, że jest to naprawdę super fachowiec. Czeka mnie operacja. Pozdrawiam Piotr
Reklama: