Wandziu miał ale kolejka jest długa,jeszcze czekmay na odpowiedz zakwalifikował sie ale czekamy na miejsce napewno dam znac Wandziu jak dojdzie do tego wyjazdu:)
Dziekuje za pamieć :0
Gość 2012-03-07 16:03:02Próbowałeś podpalić włosy na ręku zapalniczką? Taki mały hardcor!!!!majka70 2012-03-06 10:38:22 Coś mi się pokitwasiło i nie wiem gdzie ten post zniknąl...
Witam Was! Co do stymulacji to uważam, że każdy przypadek jest inny i on uzależnia kiedy wywołane zostaną skutki stymulacji, która w 100% moim skromnym zdaniem jest skuteczna. Mój tatko był w stanie beznadziejnym, przypomnę 75 lat, po zawałach, po 2 udarach,ostatnio po NZK z niedotlenieniem mózgu w czasie nieznanym, z całkowitym odkorowaniem mózgu i części pnia- wg lekarzy i zdjęć i dokumentacji. Jak więc tłumaczyć że dziś samodzielnie oddycha / saturacja 98/, mówi -mało ale jednak, rusza nogami, ręką, słyszy i wykonuje proste, baaaardzo proste polecenia. Minęło 4 miesięce stumulacji, a on je buzią, łyka leki / fakt przez godzinę 300 ml, ale jednak/. Siedzi bujając się do 10 minut. Rehabilkitant rehabilituje biernie- 1 godzinę dziennie, ja zaledwie raz dziennie cały zestaw ruchowy "profesorski wg Talara", ale dodatkowo mówię, głaszczę, przytulam, leżymy razem, puszczam muzyczkę, pokazuję zdjęcia, czytam, weranduję, śpiewam, zakładam okulary na chromoterapię i wyświetlam tęczę w nocy, zapewniam doznania zimno ciepło: moczenie w zimnej i baardzo ciepłej wodzie rąk, nóg, przykrywanie wymrożoną kołdrą :)/ taki mały hardcor/. Gotuję smakowo jak dla nas, a w sumie to co on lubił najbardziej / przecierając na papkę/ dodając tylko produkty wysokobiałkowe i inne w międzyczasie:lecytynę sojową, koktajl wysokobiałkowy, len mielony odtłuszczony, banany z jogurtem, oliwę w oliwek, tran, srebro alkaiczne, miód manuka, oreganosept, masę soków warzywnych i owocowych, suplementy diety witaminowe, makro i mikroelementów. Do rąk wsadzam co kłuje / piłka/ , szeleści / folia/, mrowi / masażer/, można gnieść balon, itp. Pod nos rózne olejki, perfumy. Hihi tabaka jest rewela. Ciągle coś mi wpada do głowy. Mam zasadę co nie zaszkodzi to może pomoże i testujemy. Ha do tego inne dzikie wynalazki: napój izotoniczny o smaku piwa, ciut chrzanu na język lub ćwikła, musztarda, miód. A cytryna jest królową w naszym domu. 3 razy dziennie po połowie do paszczy! Nie ma co się bać, przecież nie należy tylko szkodzić, a reszta może pomoże więc moja rada stymulacja wszystkim i nie patrzecie na czas! Dla mnie to tylko parę miesięcy minęło, a już takie postępy, nie aż parę mieszięcy i tylko takie postępy.
MOJĄ UDRĘKĄ SĄ DRGAWKI. Mam pytanie do osób, które też z tym miały problem. Mimo leków depakine, keppra 1000 -zwiększają się. Mam teorię, że uruchamiają kolejne zdolności, ale też utrudniają mu życie i boję się o bezpieczeństwo. Czy ktoś jakoś to leczył, obserwował, inaczej niż ja? i coś więcej na ten temat PLIS. Pozdrawiam Was serdecznie i ściskam M. i mój cud medycznyTATKO
Tata ma za dużo bodźców i mózg nie może tego wszystkiego przerobić stąd zapewne drgawki.
wandaweranda 2012-03-09 13:42:31 Karolinka, A Twoj Michał nie mial jechac na Cyber oko? Był juz czy dopiero sie wybieracie?
pozdrawiam
Gość 2012-03-11 22:08:22A co to jest Cyber Oko?:DMoze sie dowiem Paulawandaweranda 2012-03-09 13:42:31 Karolinka, A Twoj Michał nie mial jechac na Cyber oko? Był juz czy dopiero sie wybieracie?
pozdrawiam
Gość 2012-03-11 22:44:47 Czy coś można zrobić z tą pisarką? W kółko załacza te same linki na róznych zresztą forach i to od paru lat i to co chwila.....Nie da się tego zablokować?
kowalowa 2012-03-11 22:48:06Cyber oko jest to kula z laserem ktory czyta z ruchow źrenic,zakłada sie do tego kask EEg i mozna sprawdzic na monitorze komputera jak funkcjonuje mozg,pokazuja przerozne obrazki podam przykład obrazek biedronki na monitorze pacjent w trakcie spiaczki podłaczony pod cyber oko i kask EEG patrzy na monitor pytaja sie pacjenta np ile biedronka na monitorze ma kropek,wtedy załacza sie cyber oko ktore czyta z ruchow źrenic czy pacjent poprawnie wybral ilosc kropek napisana na monitorze:)Gość 2012-03-11 22:08:22A co to jest Cyber Oko?:DMoze sie dowiem Paulawandaweranda 2012-03-09 13:42:31 Karolinka, A Twoj Michał nie mial jechac na Cyber oko? Był juz czy dopiero sie wybieracie?
pozdrawiam
Napisałam to troche bez ładu i sładu ale inaczej nie umiem prosze na you tobe wpisac cyber oko i kask EEG i tam wszystko jest wyjasnione :0
Przepraszam za składnie :(
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.