Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29022)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
30-08-2012, 18:24:36

Wczoraj wróciłam z miesięcznej rehabilitacji. Dobrze było - nie boli prawie wcale i chodzę prosto. Na wstępie pobytu wysłuchałam wykładu o nałogowym skręcaniu kręgosłupa, no ale mniejsza o to...
Za chwilę czeka mnie następny miesięczny wyjazd na rehabilitację, a po powrocie tydzień w domu i następny wyjazd. Trzeba się ratować....
Wpadłam tu i .... zastanawiam się czy zostać. Może pójdę w ślady anTosi, nie wiem, muszę sobie w spokoju przemyśleć to, co ostatnio tu czytam. Poza tym aktualnie nie jestem szyjkowa, a lędzwiowa.
Może się z tym prześpię, a ranek mi coś podpowie.
Dobranoc
to ja, Ania znana jako amadobo
Początkująca
30-08-2012, 19:07:10

Spinka - pomyślałam po przeczytaniu tego co napisałaś, że miałyśmy przyjemność (jak dla mnie wątpliwą) mieć do czynienia z tą samą panią orzecznik. Nazwisko na M, niepełnosprawna ruchowo oraz jak dla mnie bardzo ale to bardzo złośliwa. Też miałam odmowę świadczenia. Nie przeczytała dokumentacji, pomyliła mnie z kimś innym sugerując, że mam chorobę nietrzymania moczu oraz leczona jestem psychiatrycznie....Uprzejmie wyjaśniłam, że to nie o mnie mowa i pani na mnie z krzykiem, że ja jej śmiem zwracać uwagę...popukała mnie młoteczkiem i ...jest pani zdrowa i zdolna do pracy. Myślę, że to jakieś nieporozumienie tacy ludzie w orzecznictwie, oni chyba przechodzą specjalne szkolenia z nienawiści i braku kompetencji. W sumie to cud, że nie operują ludzi....Pracuje w ZPCH więc mam dobrze, turnusy rehabilitacyjne w super ośrodku i czas pracy 7 godzin z przymrużeniem oka szefa :) Pozdrawiam Karolina
Forumowicz
30-08-2012, 19:43:19

amadobo 2012-08-30 20:24:36
Wpadłam tu i .... zastanawiam się czy zostać. Może pójdę w ślady anTosi, nie wiem, muszę sobie w spokoju przemyśleć to, co ostatnio tu czytam.
Dobranoc
tak sobie myślę i myślę ...
Życzę zdrowia wszystkim .
Dobranoc
"Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Wtajemniczona
30-08-2012, 20:00:08

amadobo 2012-08-30 20:24:36
Wpadłam tu i .... zastanawiam się czy zostać. Może pójdę w ślady anTosi, nie wiem, muszę sobie w spokoju przemyśleć to, co ostatnio tu czytam. Poza tym aktualnie nie jestem szyjkowa, a lędzwiowa.
Dobranoc
Aniu..zostań....
AnTosiu..Bogusiu....Wracajcie!!....
Zdrówka Wszystkim życzę....
Halina z mielopatią.....
Halina z mielopatią...
Forumowiczka
30-08-2012, 21:04:40

Aniu wprawdzie nie rozumiem skąd taka decyzja ale mam nadzieję że przynajmniej mail do ciebie pozostanie dalej aktualny?
Teraz to się naprawdę cieszę, że kiedyś pozbierałam kontakty do szyjek weteranek :).
Dobranoc
Asia
gość
31-08-2012, 06:14:19

szkoda nowe szyjki nie weteranki pozostaną bez wsparcia?????
gość
31-08-2012, 07:51:48

Witam Was Kochane Szyjki niezależnie od płci :))
Halinka mówisz i masz. Jestem. Tęsknię za Wami i nic na to nie poradzę. Nowe Szyjki muszą mieć wsparcie i to nie podlega dyskusji.
Pozdrawiam bardzo bardzo serdecznie.
Bogna
gość
31-08-2012, 07:54:17

raf.... fajnie, że myślisz, myślenie ma przyszłość. Chyba, że nie...ale kto to wie??? No kto?
gość
31-08-2012, 08:03:17

Pawik - cieszy mnie bardzo, że jesteś w dobrej formie. Pamiętaj o sobie i o swoim nowiutkim sprzęcie w szyjce. To, że śmiga bez zarzutów bardzo cieszy, to, że bóle poszły precz - bardzo cieszy. To, że rwiesz się już do pracy - no cóż, według mnie, leciutko za wcześnie. 3 miesiące to dobry czas na rekonwalescencję ale młodość ma swoje prawa i tej opcji się trzymajmy. Powodzenia zatem dla Ciebie.
Bogna
Wtajemniczona
31-08-2012, 08:31:30

bognaj 2012-08-31 09:51:48 Witam Was Kochane Szyjki niezależnie od płci :))
Halinka mówisz i masz. Jestem. Tęsknię za Wami i nic na to nie poradzę. Nowe Szyjki muszą mieć wsparcie i to nie podlega dyskusji.
Pozdrawiam bardzo bardzo serdecznie.
Bogna
Bogna......Nawet sobie nie wyobrażasz jak mi się "pysk" śmieje:)))))....taka radosna jestem...!
Witaj..dobrze,że wróciłaś....Jesteś na tym forum Bardzo Potrzebna.....i tym starym i tym nowym szyjkom!!!...
Dnia bez bólu..Wszystkim życzę....
Halina z mielopatią...

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Od 2 lat ból kręgosłupa ze zwièkszoną intensywnością
BWK 9 Kanał naczyniowy . Głęboki reaktywny obrzęk zwyrodnieniowy odcinka lędźwiowego kręgosłupa, szczególnie znacząca aktywowana artroza stawu międzykręgowego z pseudoretrolisthezą lwk 4. wieloczynnikowe zwężenie otworu międzykręgowego nerwów l3/l4 i l4/l5 z zajęciem wychodzących korzeni nerwowych i zajęciem wnękowym korzeni l4 . Reaktywny obrzęk prawostronny stawu biodrowo krzyżowego. Czy z tym da się coś jeszcze zrobić ?
gość
Ośrodek neurorehabilitacji z pegiem i tracho Lublin
Cześć.Syn jest po bardzo ciężkim urazie czaszkowo mózgowym ,po stabilizacji miednicy.Wybudzony od tygodnia z niewielką komunikacją typu wodzenie oczami I ściskanie prawą ręką.Szukamy ośrodka w okolicy Lublina neurorechabilitacji opieki całodobowej.Jakieś podpowiedzi może .Marta
gość
Proszę o pomoc i poradę
Matkę chorą na stwardnienie zaniku mięśni bocznych, z dnia na dzień jest coraz gorzej nawet tabletki przeciwbólowe nie działają mama robi się nerwowa wulgarna itp . Nie wiem co mam już robić.
Reklama: