kowalowa 2011-11-26 17:40:49 Nie jak nowy ja chce tego samego michała co kiedys choc wiem ze taki juz nigdy nie bedzie,nie wiem jak sie zmienił,wogole jakie bedzie jego podejscie do wszystkiego az sie boje samego charakteru:(
kowalowa 2011-11-26 17:40:49 Nie jak nowy ja chce tego samego michała co kiedys choc wiem ze taki juz nigdy nie bedzie,nie wiem jak sie zmienił,wogole jakie bedzie jego podejscie do wszystkiego az sie boje samego charakteru:(
gosia1954 2011-11-26 18:32:37 Dorotka , to zmień na nowszy model ha,ha,ha /przepraszam jeżeli obraziłam/ na taki co dba o nasze potrzeby czyli w tym wypadku nóżki, a nie to kupić sobie roleczki i oglądając film turlikać to też pomaga.Pozdrawiam.Gosia
kowalowa 2011-11-27 16:44:39 Własnie boje sie tych zmina psychicznych,tego najbardziej sie obawiam w tym wszystkim,ze bedzie jakis złosliwy czy cos gorszego,ale jak narazie nie okazuje agresji tak wiec mysle i mam nadzieje ze bedzie potulny jak kotek:)
gosia1954 2011-11-27 17:53:33 Dorotko , wszystko w swoim czasie , a teraz rolki i TURLAC .A gdy czujesz zbliżający się ból głowy to próbuj : czubek kciuka prawej ręki masuj czubkiem trzonka łyżeczki ruchami kolistymi aż poczujesz ból kciuka, wtedy masuj w tym bolącym miejscu, pomaga.Nie życzę Ci oczywiście ataku bólu.Pozdrawiam .Gosia
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.