Reklama:

glejak wielopostaciowy IV (556)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
02-05-2017, 12:49:39

Gość 2017-05-01 20:32:15
Olu sprawdz maila JJ
Sprawdziłam dziś maila i nic nie mam?
gość
02-05-2017, 15:08:12

Treść zablokowana przez moderatora

gość
03-05-2017, 15:39:34

Olu dostalam wiadomosc od mailer, ze nie przyjmuje Twoj server , jakies chwilowe niedogodnosci, maja w ciagu 44 godzin dac mi znac czy problem jesy chwilowy czy staly. Napisz na moj mail JJ
gość
08-05-2017, 22:02:11

Gość 2014-09-07 15:47:05
Kochani powiedzcie czy może ktoś stosował terapię protonową na glejaku? Co z tabletkami z dziurawca LAIF 600? Mój tatuś ma świetne wyniki badań, nigdy nie bolała go głowa, jedynym objawem tego *** są ataki padaczki (dziś wystąpiły po raz drugi w jego życiu, wcześniej miał je tylko 17.07.12), kila razy czuł się "pijany". Nie ukrywam, że pracuję w firmie farmaceutycznej, mam dojścia do lekarzy, leków, mam mnóstwo kontaktów, ale to nie wystarczy! Muszę go uratować, a przynajmniej przedłużyć mu życie i utrzymać je na jak najwyższym poziomie! Koleżanki mama umarła na glejaka 2lata temu, to okropne mieć świadomość co przeżywa chory i jego rodzina - prawda jest taka, że to cała rodzina choruje na glejaka, ale tylko jedna osoba ma objawy... Proszę napiszcie czy coś wiecie! Pieniądze nie grają roli.
gość
08-05-2017, 22:06:37

Witaj ,napisz co z Twoim tata. Moj maz tez ma glejaka, czuje sie dobrze , glowa go nie boli , normalnie funkcjonuje....
gość
08-05-2017, 22:07:55

Gość 2017-05-09 00:06:37
Witaj ,napisz co z Twoim tata. Moj maz tez ma glejaka, czuje sie dobrze , glowa go nie boli , normalnie funkcjonuje....
gość
08-05-2017, 22:09:35

Prosze o kontakt . Moj adres a.stawarz@yahoo.de13
gość
08-05-2017, 22:12:43

a.stawarz@yahoo.de To prawidlowy adres
bardzo prosze o kontakt
gość
10-05-2017, 17:19:02

Jestem nowa natym forum i uważnie prześledziłam wszystkie wpisy, przyznam że tracę powoli nadzieję. Moja mama prawdopodobnie ma glejaka, czekamy jak na razie na wyniki biopsji. Z tego co wiem, znajduje się on dośc głęboko i prawdopodobnie operacja nie wchodzi w grę. Tutaj też moje pytanie, czy ktoś z Was słyszał o skuteczności terapii protonowej w walce z glejakiem? Z góry dziękuję za odpowiedzi.
gość
22-05-2017, 15:19:31

u mnie minie w sierpniu 3 lata a ja nadal zadaje pytanie dlaczego ??
z roku na rok tęsknie coraz bardziej

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

Mioklonie u 9 latka?
witam, opiszę sytuację gdyż szukam pomocy. Syn 9 i pół roku od kwietnia/maja zaobserwowaliśmy iż dostaje dziwnych mimowolnych skurczy mięśni podczas snu. Najpierw było to bardzo łagodne teraz z każdym następnym tygodniem robi się to coraz bardziej widoczne i silniejsze. Zaczyna się w fazie zasypiania, potem uspokaja się następnie występuje znowu nad ranem (między godziną 5-8) Mocne szrpnięcia barkiem, ręką czase nogą. Z badań podstawowych krwi wyszła tylko podwyższona hemoglobina. Do tego podywższony magnez . Jakie badania warto wykonać przed udniem się do neurologa? Jak należy traktować takie zjawisko. Za wszelkie informację będę wdzięczny. Pozdrawiam. Marcin
gość
Tczy neurotop mogę zmienić na Trileptal?
Cześć wszystkim. Mam pytanie. Czy z neurotopu mogę przejść na trileptal?. Ponieważ po neurotopue stałem się aseksualny
gość
Ciag daszy ...badania Mri glowy
Mam pytanie czy ten wynik MRI glowy jest do dalszej konsultacji lekarskiej tzn: neurologa czy neurochirga... Dostałam skierowanie na MRI glowy z kontrastem od laryngologa ponieważ od ponad 1 roku mam problem z lewym uchem bo słyszę cały czas pulsowanie nic poza tym i zaczynam się martwić czy to nie jest faktycznie tetniak?
gość
Zespol Melas
Witam ,jestem nosicielka zespołu melas mam 38lat.Od kilku miesięcy boli mnie głowa, i nogi mam słabe Nie mam na nic sily a lekarze to olewają. Robiłam tomograf jesienią niby wyszdl dobrze.A ja coraz gorzej się czuje,opuszczam dni w pracy,nie mam sily zająć sie corka i rodzina. Patrzą na mnie ja jakąś hipohondryczka a ja naprawdę już nie daje rady żyć!!! Proszę może ktoś zna dobrego neurologa z powołania
Reklama: