Reklama:

Neuralgia Nerwu Trójdzielnego - proszę o pomoc! (976)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
26-01-2023, 19:34:06

Implant10 2023-01-01 14:18:37
Gość 2012-01-21 19:14:23
Od dwóch lat przeglądam wpisy na forum. Dziękuję za wszystkie pomocne wypowiedzi. Mica podziwiam cię i współczuję. Ja choruję od dwóch lat. Od czasu nieudanego zabiegu implantacji zęba. Niestety pan Krzysztof Sidorowicz chirutg-stomatolog z Poznana zamienił moje życie w koszmar. Weszłam do jego gabinetu zdrowa, wyszłam jak ruina człowieka. Mnie nie pomagają żadne leki przeciwpadaczkowe, psychotropowe itp. Bol jest ciągły, bez chwili przerwy. W nocy boli, ale trochę śpię po amitriptilinie. Neurolog u którego się leczę odradza jakiekolwiek zabiegi. Według niego należy zostawić ten nerw w spokoju, to może być bardziej pomocne. Rzeczywiście po tych 2 latach jest lepiej. Już mnie nie pali silny ból, więc uwolniłam się od kostek lodu. Przez pierwszy rok cierpiałam niewyobrażalnie, myślałam o samobójstwie, nie miałam siły na wpis na forum, ani na cokolwiek innego. Obecnie nie biorę leków, bo i tak nie pomagają. Staram się stosować medytację, odwracanie uwagi mojego umysłu od bólu. Narazie jakoś daję radę.Marzę o 5 minutach bez bólu, żeby przypomnieć sobie jak to jest, nie czuć bólu. Pozdrawiam wszystkich. Tesia
Tesia prosze o kontakt jestem w trakcie wyjasniania podobnej sytuacji z tym samym lekarzem, koloid75@gmail.com
gość
26-01-2023, 19:44:05

Witam.Chcę ci pomóc żebyś nie cierpiała bo wiem co to jest żona to przechodziła a teraz od1,5 może 2 lat jest OK jeśli chcesz to napisz to nic nie kosztuję a może i tobie pomoże miroslawzabik@wp.pl 28
gość
28-01-2023, 20:06:12

Gamma kniffe Berlin 2022 rewelacja oponiak mózgu teraz kontrol jak coś zostało to chemia ączona
gość
08-02-2023, 19:13:23

Treść zablokowana przez moderatora

gość
11-02-2023, 10:12:52

Mam to paskudztwo od4 lat.wczoraj dopiero zdiagnozowano. Wedrowka od laryngologa.okulisty.stomatologa
W koncu psychiatra.mam opadniety prawy policzek.bol oczodolu.nie moge nawet umyc glowy.jak zyc
gość
02-03-2023, 12:46:02

Na neuralgię nerwu trójdzielnego pomoże Narodowy Instytut Onkologii dr. Agata Roch-Zniszczoł. Nowatorską metoda leczenia neuralgii na urządzeniu CyberKnife. Polecam. Miałem to napromieniowanie. Jestem mega zadowolony. Ból ustąpił zaraz po zabiegu.
gość
02-03-2023, 12:48:50

Nie dodałem że Narodowy Instytut Onkologii jest w Gliwicach.
gość
03-03-2023, 09:36:35

Ja miałem Gamma Knife w 2012 i naprawdę bez większych sukcesów za to pojawiły mi się nerwiaki i wzmocnienia kontrastowe na nerwie trójdzielnym na badaniu kontrolnym w 2020roku. Cyber Knife to promienie X czyli Roendgena natomiast GK to Kobalt czyli promieniowanie Gamma.
gość
29-03-2023, 20:13:39

Cyber Knife to fotony - proszę nie wprowadzać w błąd , wzmocnienie nerwu po zabiegu - nie jest patologią , a odcinek- który się napromienia to Ok. 2 mm , niemożliwe, żeby zrobiły się tam nerwiaki po radioterapii- pozdrawiam i proszę weryfikować informacje
gość
02-04-2023, 13:19:53

Treść zablokowana przez moderatora

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Bardzo bym prosiła o poradę.
Mama ma 60 lat choruje od roku, ręce opadają od poniedziałku zaczęła rehabilitację domową. Mam dziecko 10 letnie on na to wszystko patrzy jak mama robi się nie znośna nawet tramal nie pomaga na ból nóg.
gość
Proszę o pomoc i poradę
Matkę chorą na stwardnienie zaniku mięśni bocznych, z dnia na dzień jest coraz gorzej nawet tabletki przeciwbólowe nie działają mama robi się nerwowa wulgarna itp . Nie wiem co mam już robić.
Caspr2
Przeciwciała Caspr2 w surowicy, objawy neurologiczne i psychiatryczne, jeden lekarz twierdzi ze autoimmunologiczne zapalenie mózgu, w szpitalu nie chcą wdrożyć leczenia ze wzgledu na „zbyt dobry” stan pacjenta. Ktos pomoże ? Podpowie ?
gość
Dr Nikodem Przybyłko.
Witam, czy kogoś z Państw operował dr Nikodem Przybyłko? Wydaje się, że jest to naprawdę super fachowiec. Czeka mnie operacja. Pozdrawiam Piotr
Reklama:
Reklama:
Reklama: