Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29020)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Początkująca
28-01-2016, 07:19:33

Haluksy to też paskudne zwyodnienie z któym sobie większość ludzi nie radzi , w publicznych szpitalach operują to dramatycznie więc jesli zależy Nam na fachowej opiece warto poszukać specjalisty , moje Haluksy leczyłam u dr. Popowa Marcina z Poznania w Centum Medycznym PANACEA , jak się okazało po operacji nie musiałam nosić gipsu
Początkująca
28-01-2016, 10:54:41

Gdzie można skuteczie leczyć Nadgarstki? wiem że jest Klinika Nadgarstka koło Poznania i środy wlkp ponoć swietnie leczą tam nadgarstki jak wygląda cennik?
gość
28-01-2016, 12:57:02

Dzięki Piotr , od wczoraj szukam przyczyn duszności. Jutro cd. badań. Zobaczymy.😐
Gosia mimo dolegliwości,które mam operacji nie żałuję bo "gdybanie" nic nie daje. Pewnie i tak byłaby nieunikniona sądząc po MRI oraz trybie życia i pracy. Teraz żyję bardziej świadomie 😊 to może reszta kręgosłupa tak szybko się nie posypie.
Piotr tak trzymać!!!
Pozdrawiam, Kamila
###PANACEA ### tu naiwniaków nie ma . Takie spamy to antyreklama dla pana doktora.😞😞😞
Kamila 18.06. 2015 - C5/C6 - Implant Synthes
Początkująca
28-01-2016, 19:55:43

Witam
Piotr- jak to bylo u Ciebie ?przed operacja ?jakie dolegliwości?-jesli moge wiedziec
teraz jest duzo lepiej ?czy raczej operacja niewiele zmienila ?
Ja zdaje sobie sprawe ze ta operacja i tak mnie czeka ....ale nie wierze w to ze operacja cos zmieni tzn wydaje mi sie ze tylko tyle ze ucisku nie bedzie....a neurochirurg wspominal ze kolejne poziomy moga sie posypac bo niby sasiednie przejmuja funkcje operowanego-o co dokladnie chodzi ?tzn zeee nawet jesli sie bedzie mega uwazac na ten kręgosłup po operacji to i tak jest to efekt domina ?
Pozdrawiam
Początkująca
28-01-2016, 20:21:06

Hej, dziś miałam kolejna wizytę u neurologa, pani stwierdziła że można mieć nie dokupienia w rdzeniu i jej nie widać tak samo jak z mielopatia, każdy co innego,a ja coraz gorzej się czuje,do tego kark boli maskrycznie wszystko mrowini skacze czy już nigdy nie będzie dobrze,was też z tyłu tak kark bolał jestem 3 Miesiące po operacji i nie wiem co dalej...😢
Początkująca
28-01-2016, 20:21:48

Hej, dziś miałam kolejna wizytę u neurologa, pani stwierdziła że można mieć nie dokupienia w rdzeniu i jej nie widać tak samo jak z mielopatia, każdy co innego,a ja coraz gorzej się czuje,do tego kark boli maskrycznie wszystko mrowini skacze czy już nigdy nie będzie dobrze,was też z tyłu tak kark bolał jestem 3 Miesiące po operacji i nie wiem co dalej...😢
Początkująca
28-01-2016, 20:22:05

Początkująca
28-01-2016, 20:22:24

Początkująca
28-01-2016, 20:23:45

Ojej coś telefon szwankuje przepraszam
Początkująca
28-01-2016, 20:25:10

Miałam na myśli nie dokrwienie

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: