Reklama:

złe widzenie i ból głowy (5)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

Początkujący
23-05-2009, 19:23:00

od dłuższego czasu mam dolegliwosci złego widzenia , ktore polega na tym że przed oczyma widze zjawisko wibrujacego gorącego powietrza ktore trwa około 10-15 minut po czym ustepuje wchodzac w ból glowy w okolicy czola , oczu. zjawisko to nastepuje raz dwa razy w tygodniu.
Czy ktoś ma podobne objawy.
[addsig]
yaris056
gość
24-05-2009, 05:14:00

Zgłoś się do neurologa i zrób badania na prolaktynę byc może to gruczolak przysadki mózgowej
Początkujący
24-05-2009, 07:36:00

czy to cos groznego jak leczyc [addsig]
yaris056
gość
24-05-2009, 14:36:00

To nie jest nic groźnego, ale trzeba to leczyć.
gość
05-10-2010, 18:23:35

Ja widzę podwujnie i na tablicy ogłoszeń jest czany druk a ja go widze różnymi kolorami dzisiaj byłam u koleżanki i miała fioletoś kurtke s js jś widziałam na brązową dopiero na podwurku się zauważyłam ze ma kolor fioletoey nie mam bólu głowy ale nie pokojimnie to że tak widze byłam u okulisty ćsinienie w oczach mam dobre pole wiiidzenia miałam złe napiszcie co to może być czy to od przysadki mózgowej? proszę o pomoc czy ktoś z was to ma i czy można wyleczyć nadmieniam że mam wrodzoną wadę wzroku i nic nie widzę na lewe oko ale nie miałam w cześniej takiego problemu zaczełam widzieć tak od nie dawna od miesiąca z góry dziękuje za odpowiedź

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: