Witam. Jestem ok 1.5 miesiaca po operacji do ktorej doszlo przez wieloodlamowe zlamanie kosci ramiennej. Do zespolenia kosci wykorzystano plyte tytanowa synthes prawie na calej dlugosci kosci. Z opisu pooperacyjnego wynika ze jeden z odlamow napial nerw promieniowy przez co doszlo do uszkodzenia - porazenia (zakwalifikowano jako ucisk lekarz stwierdzil ze nerw nie zostal przerwany). Od samego poczatku mam opadajaca dlon, nie moge rowniez uniesc palcow a w niektorych miejscach nie mam rowniez czucia np czesc zew skora na kciuku, lub okolice zgiecia w lokciu i ramie. Poza tabletkami na obrzek itp dostalem neurovit 1 tabletka na dobe co brzmi jak kpina przy takim urazie. Podjalem sie ok 2 tyg temu rehabilitacji na fundusz czyli laser pole magnetyczne wirowka elektrostymulacja dloni od jakiegos czasu dorzucono cwiczenia na bark i wyprost w lokciu. Bark niestety dalej pozostaje zamrozony. Prosze o kontakt stomichalek23@gmail.com lub udzielenie odp tutaj. dlon oraz palce nie odp brak jakiejkolwiek odp ze strony ukladu nerwowego. Z gory dzieki za odp! W zalaczniku zdj z badania emg wyk. wczoraj