Reklama:

zgrubienie va czole u dziecka (4)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
27-12-2008, 13:39:00

Witam
jestem mamą trzyketniego chłopca, bardzo potrzebuje porady , od jakiegos czasu wyczuwam zgrubinie na srodku czoła pomiedzy brwiami , nie jest ono widoczne , trzeba sie przyjrzec, jest też czasmi trudny do wyczucia palcami, zależy od dnia, nie umiem okreslic czy jest to miekkie czy twarde ale rośnie , zazmcze ze dziecko nigdzie sie nie uderzyło i ma to juz pół roku, bardzo sie martwie bo po konsultacji u pediatry kazano mi iśc do chirurga ale ten lekarz powiedział ze wymyslam ale ja wiem ze tam cos jest , moze ktos jest w stanie polecic mi lekarza z trojmiasta i czy z tym powinnam pojsc do neurologa czy do chirurga zgóry dziekuje za informacje
gość
27-12-2008, 17:40:00

ja też mam cos takiego, nie zwracałam no to uwagi i dopiero po zrobieniu RTG zatok (w czasie zapalenia) laryngolog powiedział mi, że nie mam wykształconej jednej zatoki czołowej i dlatego mam część czoła płaskie a część wybrzuszone może poprostu mały ma też coś takiego od dawna, a dopieor teraz zaczeła Pani zwracać na to uwage... a brak zatoki to nic groźnego, poprostu tak już niektórzy mają
gość
23-02-2009, 22:13:00

Proszę nie bagatelizować problemu i nie dać się zwieść lekarzom.Nie chciałabym Pani straszyć dlatego nie napiszę co mogłoby to być choć mam nadzieję ze napewno nie jest .Natomiast problem dotyczy maluszka w związku z tym proszę nie szczędzić wysiłku i skonsultować to z kilkoma lekarzami .Dobrym chirurgiem,neurochirurgiem i laryngologiem.Życzę powodzenia i trzymam kciuki
gość
23-02-2009, 22:16:00

Proszę nie bagatelizować problemu i nie dać się zwieść lekarzom.Nie chciałabym Pani straszyć dlatego nie napiszę co mogłoby to być choć mam nadzieję ze napewno nie jest .Natomiast problem dotyczy maluszka w związku z tym proszę nie szczędzić wysiłku i skonsultować to z kilkoma lekarzami .Dobrym chirurgiem,neurochirurgiem i laryngologiem.Życzę powodzenia i trzymam kciuki

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: