Reklama:

Zespół przewlekłego zmęczenia (5)

Forum: Neurologia po godzinach

Początkująca
28-10-2008, 16:48:00

ARTYKUŁ: Zespół przewlekłego zmęczenia

kliknij tutaj, aby przeczytać komentowany artykuł
witam nie jestem lekarzem ale wiem ze ttak sie dzieje gdy w organizmie brakujewitamin i mineralow Ja mialam ten problem bylam ciagle zmeczona spiaca a najgorzej bylo rano zanim doszlam do siebie to bylo poludnie Awyniki badan byly w normie Probowalam roznych sposobow na wzmocnienie az wkoncutrafilam na bardzo dobre suplementy ktore sprawily ze teraz czuje sie o 20 lat mlodsza i co najwazniejsze w tym roku nawet kataru nie mialam Zaznaczam ze suplementy jem od stycznia i dalej bede jesc gdyz w pozywieniu brakuje witanin i mikroelementow i organizm nie ma czym sie bronic
maryla
11-11-2014, 09:30:40

Nie czytałem jeszcze tego artykulu. Sadze, ze jednak "przewlekle zmeczenie" może wynikac z roznego typu chorob często neurologicznych
gość
11-11-2014, 19:44:16

glogowska 2008-10-28 17:48:00
ARTYKUŁ: Zespół przewlekłego zmęczeniakliknij tutaj, aby przeczytać komentowany artykułwitam nie jestem lekarzem ale wiem ze ttak sie dzieje gdy w organizmie brakujewitamin i mineralow Ja mialam ten problem bylam ciagle zmeczona spiaca a najgorzej bylo rano zanim doszlam do siebie to bylo poludnie Awyniki badan byly w normie Probowalam roznych sposobow na wzmocnienie az wkoncutrafilam na bardzo dobre suplementy ktore sprawily ze teraz czuje sie o 20 lat mlodsza i co najwazniejsze w tym roku nawet kataru nie mialam Zaznaczam ze suplementy jem od stycznia i dalej bede jesc gdyz w pozywieniu brakuje witanin i mikroelementow i organizm nie ma czym sie bronic
Sądząc po dacie to już artykułu nie przeczytamy. A może i dobrze?
zdrowy już byłem..., i co dalej?. :-)
Początkujący
02-12-2014, 13:19:44

Zmęczenie może być też spowodowane niewyspaniem. Kiedyś bardzo często nie spałem tyle ile potrzebuje organizm, i byłem zmęczony.
______________________________________________________________ Jedno [url=http://szambo.go3.pl]szambo betonowe[/url] to za mało, potrzebuje dwa [url=http://www.szambo.go3.pl/szamba-betonowe-Poznan]szamba betonowe[/url] na moją działkę.
Początkująca
16-03-2015, 15:44:58

Czy nietypowe godziny spania np. 4 rano do 12 w południe też mogą powodować taki stan?
http://www.slipknot1.pl/

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Padaczka
Witam szukam epileptologa w Łodzi Choruję na padaczkę 40 lat i nie mogę sobie poradzić
Forum: Padaczka
gość
Przyjaźń i wsparcie
Dzień dobry. Mam na imię Dominika. Niewiele ponad 2 lata temu zdiagnozowano u mnie padaczkę pourazową. Chciałabym poznać kogoś również zmagającego się z tą chorobą. Porozmawiać, przez moment poczuć, że ktoś mnie rozumie. Dla wzajemnego wsparcia. Pozdrawiam serdecznie.
gość
Udar mózgu
Hejka ostatnimi czasy się zastanawiam nad tym jak to jest i czym jest spowodowane to że osoba tydzień po udarze cały czas śpi i tylko raz się ocknęła czy to jest normalne ? ://
gość
Prawo jazdy orzeczenie neurolog
Szukam kogoś kto faktycznie od neurologa dostał zaświadczenie o braku napadów, potrzebne do badan na prawo jazdy. Przepisy i teoria to jedno, ale trudno mi sobie wyobrazić że neurolog będzie chciał wydać takie zaświadczenie. Szukam osób, którym się to udało.
Reklama: