pomyłka powielony wątek
Anutka 2010-02-02 00:48:36 Witam
Dwa lata temu stwierdzono u mnie zespół móżkowy po wykonaniu MR i objawach:zawroty głowy,własciwie nieustające wirowanie,zaburzenia równowagi,rozmazane widzenie.Po wykonaniu MR lekaarz nie bardzo wiedział na jakim tle mam te zaburzenia.Poinformowałam o chorej wątrobie.Nie chce nikogo urazic ale mam wrażenie,że na odczep sie dokonano opisuZespół móżdźkowy najprawdopodoniej na tle zaburzeń metaboliczno toksycznych np.enefalopatia.Ponformowano mnie,że objawy mogą lecz nie musza się cofnąć.Fakt zaczęły się cofać.Są dni gdy mogę noermalnie chodzic,gram w tenisa,są dni że nie mogę funkcjonować.Każda zmianaciśnienia,nieprzespana noc,stres powoduje ogromne pogorszenie.
Brałam betaserc ale nie zauważyłam poprawy.
Czy naprwdę nieistnieje leczenie niwelujące objawy??Ja juz nie żyję tylko wegetuję.Mam dość takiego życia 3 dni dobrze 2 tygodnie źle!
Dodam,że dopiero za pare dni bedę hospitalizowana.Wykluczono bakteryjne zapalenie mózgu,miałam pobierany płyn mózgowo rdzeniowy.
prosze o pomoc i odpowiedź.Najbardziej interesuje mnie leczenie i to czy rezonans juz wszystko mógł wykluczyć co jest mozliwe czy z innych badań też może się cos okazać...nie skazanie na kalectwo bo tak sie czuję.
Pozdrawiam
Anutka
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.