Reklama:

Zawroty, otępienie (2)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
24-08-2023, 19:45:59

Od ok 3 lat mam jakieś dziwne objawy które występują naprzemiennie . Najbardziej dokucza mi uczucie otępienia i zmęczenie które towarzyszy cały czas niezależne od tego ile śpię do tego dochodzą czasami wyczerpania tak jakby resztki energii gdzieś totalnie odeszły .Wcześniej dluzszy czas bylo uczucie bycia pijaną non stop przez jakis rok .Do tego zawroty glowy ktore pogarszaja sie gdy pochyle sie lub spojrze w dol ,kłujące bole glowy ,za uszami ,czasami przyspieszone tętno,osłabienie ,zaburzenia rownowagi,mdłosci trudności z nabraniem oddechu i wędrujące bole kręgosłupa. Morfologia, OB ,glukoza ,TSH , elektrolity,lipidogram, bolerioza ,żelazo ,glukoza ,EKG , rezonans glowy, okulista , doppler tętnic szyjnych wszystko ok . Jedynie mam niedobor witaminy D3 oraz nadmiar witaminy B12 (nie stosuje żadnych suplementów) oraz 2 wypukliny szyjne oraz zwyrodnienie ale neurolog twierdzi ze to nie daje takich objawów.
gość
30-08-2023, 15:20:39

Nie wiem ale ja mam podobno ie od 8 miesięcy także zmęczenie otepienie zawroty glowy i wahania raz lepiej raz gorzej raz znika na kilka dni potem wracają objawy mój neurolog twierdzi że to od szyjnego ale póki co skupił się na tym że poprzez rezonans wyszło że miałem mikroudar gdzieś kiedyś i najpierw chce wykluczyć że to orzez udar ale opiewa cały czas że to orzez odcinek szyjny się takie coś dzieje...

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: