witam
Na imię mam Marzena
bardzo chcialabym sie poradzic osoby o podobnym problemie jakim sa zawroty glowy
konkretnie 5 lat temu nie wiadomo z jakiej przyczyny nie moglam wstac z luzka poniewaz mialam silne zawroty glowy i silnie wymiotowalam i w zaden sposob nie mozna bylo tego powstrzymac karetka przyjechala i zabrala mnie do szpitala tam zastrzyki i tydzien pobytu na badaniach i roznych wynikach po tygodniu okazalo sie ze nic nie znaleziono ze jest ok co prawda czulam sie juz dobrze .no i znowu sie zaczeło zawroty glowy uczucie wymiotne dokladnie rok temu od tamtej pory caly czas to samo zrobilam juz badan cala mase i dalej nic nie wiem tomografie glowy gastroskopie przeplyw tetnic co prawda jeszcze czekam na badanie blednika morfologia rowniez jest ok tsh rowniez naprawde juz nie wiem za co mam sie zlapac by pomoc sobie te ciagle zawroty chociaz lekkie i uczucie wymiotne i mam wrazenie ze moj organizm z czyms pracuje bo goraczki nie mam ale glowa ciagle ciepla i jakas taka nie moja jakie to nie do zycia bardzo prosze jesli ktos ma wiedze i doswiadczenie z takimi objawami prosze o pomoc kazda pomoc i doradzenie w moich przypadku sa bezcenne