Reklama:

zawroty głowy (3)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

Początkujący
28-04-2010, 14:27:06

Witam ma 35 lat i dostalem zastrzyk z Diprophos na zapalenia nadłykcia ręki lewej ból ustąpił ale wystąpiły objawy niepożądane po 1 dniu rumieńce na twarzy,zniknęły po pary dniach i utrzymujące się do tej pory 3 tydzień zawroty głowy,a w dodatku za pare dni lecę samolotem i mam lekkie obawy.Jak sie tego pozbyć?
gość
20-07-2014, 14:52:19

Ja mam juz 4 raz podany diprophos i zawsze jest duuuzo skutkow ubicznych. Steryd rzeczywiscie jest mega skuteczny ale w okresie utrzmymywania sie w organizmie /srednio 2 miesiace/ niestety sa zawroty glowy, sennosc, oslabienie ogolne i rąk, dekoncentracja i szereg innych. Za kazdym razem ustepuja ... ale po ok 2 p-3 miesiacach
gość
20-07-2014, 21:18:30

Niestety tak to działa.
zdrowy już byłem..., i co dalej?. :-)

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Prośba o pomoc
Dzień dobry, Jestem studentką pedagogiki o specjalności WWR i w przyszłym roku będę bronić pracy magisterskiej. Praca będzie dotyczyć dzieci z afazją i potrzebuję 2 przypadków do porównania z innymi, które już posiadam. Jednym z przypadków jest moja córka, która uczęszczała do poradni p-p. To ze względu na nią wybrałam taki kierunek studiów. Chciałabym prosić o wgląd do dokumentacji dziecka, oczywiście za zgodą rodzica. Żadne dane nie będą upublicznione. Bardzo proszę o pomoc w poszerzaniu wiedzy innych rodziców i specjalistów. Będę bardzo wdzięczna za każdą informację. Z poważaniem, Dorota Kozak
gość
Proszę o pomoc
Dzień dobry mam pytanie czy to jest swardzenie rosiane
gość
Prośba o pomoc
Dzień dobry, Jestem studentką pedagogiki o specjalności WWR i w przyszłym roku będę bronić pracy magisterskiej. Praca będzie dotyczyć dzieci z afazją i potrzebuję 2 przypadków do porównania z innymi, które już posiadam. Jednym z przypadków jest moja córka, która uczęszczała do poradni p-p. To ze względu na nią wybrałam taki kierunek studiów. Chciałabym prosić o wgląd do dokumentacji dziecka, oczywiście za zgodą rodzica. Żadne dane nie będą upublicznione. Bardzo proszę o pomoc w poszerzaniu wiedzy innych rodziców i specjalistów. Będę bardzo wdzięczna za każdą informację. Z poważaniem, Dorota Kozak
gość
Wynik TK??
Dzień dobry. Odebrałam dzisiaj wynik TK głowy. Opis jak niżej : Dostępne w badaniu struktury mózgowia i przestrzenie płynowe przedstawiają się typowo. AYMETRIA SZEROKOŚCI ROGÓW SKROBIOWYCH - PRAWY SZERSZY 7 MM. Układ komorowy mózgu nieposzerzony, bez cech przemieszczenia. Struktury kostne typowe. Moje pytanie - co oznacza ten fragment o asymetrii szerokości rogów? Czy to coś strasznego?
Reklama:
Reklama:
Reklama: