Reklama:

zawroty glowy i uczucie snu (4)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
02-04-2007, 15:11:00

witam, od kilku dni mam czasami zawroty glowy i uczucie snu tak jakbym byl w snie. Mialem podobno tez grype jelitowa. Nie wiem co jest przyczyna tych rzeczy. prosze o odpowiedz
gość
02-04-2007, 15:43:00

hej,jesli miales niedawno grype jelitowa, to normalne jest,ze mozesz czuc sie przemeczony, najlepiej bedzie jak uzupelnisz braki witaminowe i mineralne (kup np.Falwit-komplex witamin i mineralow)i pij duzo wody,powinno pomoc. Najlepiej skonsultuj sie tez z lekarzem
pozdrawiam
gość
02-04-2007, 16:20:00

hejka Gosciu! Wejdz na stronke www.bioslone.pl ,moze sprobujesz tego,ja juz pije to miesiac! Malgorzata z Wroclawia
gość
02-04-2007, 17:16:00

Opisze to dokladniej

Jakos z 6 dni temu od czasu do czasu mi sie krecilo w glowie i chyba bolal mnie brzuch, we wtorek w szkole jeszcze bardziej mi sie krecilo i jak bylem u lekarza to podobno okazalo sie ze mam grype jelitowa no i pozniej zaczolem sie czuc jak w snie, nawet jak sie wyspalem i az do dzisiaj sie tak czuje jednak teraz zaczlo mi sie jakos bardziej krecic w glowie, prosze znowu o odpowiedz, dziekuje za odpowiedzi powyzej

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Proszę o pomoc i poradę
Matkę chorą na stwardnienie zaniku mięśni bocznych, z dnia na dzień jest coraz gorzej nawet tabletki przeciwbólowe nie działają mama robi się nerwowa wulgarna itp . Nie wiem co mam już robić.
gość
Bardzo bym prosiła o poradę.
Mama ma 60 lat choruje od roku, ręce opadają od poniedziałku zaczęła rehabilitację domową. Mam dziecko 10 letnie on na to wszystko patrzy jak mama robi się nie znośna nawet tramal nie pomaga na ból nóg.
gość
DM1
Cześć choruje na dystrofie miotoniczna typu 1 od 10 lat czy ktoś jest w podobnej sytuacji? Proszę o kontakt na maila weronikakolodziejczak33@gmail.com
gość
Zaniki korowe
Witam mam 46 lat i ostatnio neurolog wysłała mnie na badania z powodu bólów głowy które męczą mnie od ponad 20 lat i wyszło coś takiego z badania:/ kazała powtórzyć za rok ale chciałem zapytać czy ktoś może miał coś podobnego?
Reklama: