Reklama:

Zawroty głowy - Część druga – zawroty nieukładowe i zaburzenia równowagi (10)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
25-07-2011, 18:42:37
gość
13-08-2011, 09:28:00

a jak leczyc te objawy prosze o odp.
gość
18-10-2012, 18:18:12

a co jeśli przy zawrotach glowy jest uczucie jakby rozpierania w glowie, zaburzenie widzenia a następnie uczucie wypływu płynu z uszu? Takie objawy miałam przy bardzo silnym bólu podbrzusza.
gość
29-06-2013, 11:43:43

diagnostyka w pl ha ha ! trzeba sie leczyc na wlasna reke ! zrobic 3 rezonanse w roznych osrodkach nie mylic z tomografia ktora jest szkodliwa i nic nie pokazuje tylko rezonans pokazuje tkanki miekkie a nie tomografia ! wielu tego nie rozumie wiem polacy ! promieniowanie moze wywolac raka mozgu ! dalej nalezy zrobic cale mnostwo badan z krwi ! dopplera, naklucie ledzwiowe i jesli jest wszystko oki to leczy trzeba nerwice lekowa ! dziekuje za uwage ! z psychotropami to jest jak z garniturem trzeba przymierzyc i dopasowac leki ! jednemu pomoze depakine drugiemu zaszkodz a pomoze escitop albo citabax a trzeciemu pomoze melizyna itd ! bye
Początkująca
29-06-2013, 12:01:37

Hej :)
Ja mam takie dziwne zaburzenia rownowagi od 7 lat mialam 3 tomografie,eeg i nic nie wyszło no i szereg innych badac wszystko ok.
Ostatnio zaczeło sie to nasilac i doszedł do tego lęk silny ! wiec poszłam prywatnie do neurologa zeby mi dał skierowanie na rezonans (na badanie trzeba czekac ,wiec dopiero za miesiac mam termin)
Te zaburzenia rownowagi polegaja na tym ze ,mam uczucie jakbym sie miała przewrocic(co nigdy sie nie stało)takie dziwne kołysanie na boki,szczegolnie w stresowych sytuacjach np:jak stoje w kolejce w sklepie to musze sie czegos trzymac bo mi sie wydaje ze upadne,i tez jak jest ciemno czyli po zmroku tez tak mam ale i tez nigdy nie upadłam.Wszyscy lekarze sadza ze to na tle nerwowym.Moze macie podobnie??
Pozdrawiam :)
Początkująca
01-07-2013, 12:36:16

?????????????? ojj czyba nikt mi nie odpowie na tego posta :(
gość
01-07-2013, 20:56:46

sam mam problem z zawrotami głowy i w zasadzie rezonans niczego nie wykazał poza tym, że nie mam guza. Badania ucha środkowego też niczego nie wykazały... Na szczęście dostałem tabletki, które mi pomogły :)
Co do Twojego problemu sugeruję poszukania w swojej okolicy otolaryngologa - specjalisty od ucha środkowego/ośrodka równowagi. W warszawie odszukałem http://www.mml.com.pl/o-nas/lekarze/laryngologia/dr-n-med-katarzyna-pierchala/, lekarz też jest dostępny z ramienia NFZ ale jest roczna kolejka ...
Niemniej spokój i wyciszenie to jest coś co bardzo pomaga ;)
Początkująca
06-07-2013, 10:57:44

tez byłam badana :)
gość
16-08-2017, 21:05:51

polecam też psychologa - byc może to nerwica lub inne schorzenia.
Mateusz
gość
19-08-2017, 16:41:48

z przewagą na inne schorzenie

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: