Reklama:

Zawroty głowy 4 dni po wypiciu alkoholu (4)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
30-03-2009, 08:50:00

Siema.
Mam 17 lat i przez ostatni tydzień co noc ( razem 4 ) piłem wódkę (7-15 kieliszków ). Był to w zasadzie mój pierwszy raz. Spałem po 3-4 godziny. Nigdy nie straciłem świadomości, wszystko pamiętam.. Ale problem w tym, że od piątku gdy już nie pije ciągle kręci mi sięw głowie, mimo że próbuje odespać... nie boli mnie głowa ani nie mam nudności, jedynie te zawroty w głowie i tak jakby problem z równowagą... Mam jest pielęgniarką i podłączyła mi kroplówkę,ale nic tonie dało. Dzisiaj rano pobrała mi krew na badanie. Czy to możliwe, żebym miał coś trwale uszkodzone ??
gość
30-03-2009, 08:51:00

aha,dodam jeszcze, że takie kręcenie w głowie miałem już tam namiejscu, ale że jeszcze nie wiedzialem za bardzo naczymto polega, to myslalem ze to niewyspanie albo zwyczajny kac...
gość
30-03-2009, 09:12:00

edit2:podobo z krwią jest wszystko ok... Dodam,że w dzieciństiwe miałem zeza, zreszta nadal, gdy mi coś przeszkadza w patrzeniu to potrafie go zrobic, albo gdy jestem bardzo zmęczony...
Wydaje mi się że to może być właśnie to - nie spałem kilka dnii piłem,więc oko mi się rozleniwiło...
Dzisiaj umówię się z moim okulistą( prywatnym ). Aha, no i noszę soczewki na zmianę z okularami - mam bliskowzroczność i mały (0,5) astygmatyzm.
Jakieś pomysły ?
gość
13-06-2009, 18:42:00

Mam to samo wypiłem litr wódki na urodzinach i mi się już 3 dzień w głowie kręci - masakra tez właśnie chcę się dowiedzieć co się stało.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: