Reklama:

Zawał rdzenia kręgowego - proszę o pomoc! (5)

Forum: Udary i tętniaki

gość
27-03-2016, 20:31:30

Szanowni Państwo!
Poszukuję wszelkiej możliwej pomocy w kwestii zawału rdzenia kręgowego któremu uległa moja Mama w dniu 23 marca 2016. Na chwilę obecną jest ona sparaliżowana od pasa w dół. Szukam wsparcia w kwestii weryfijacji postawionej diagnozy, sugestii co do najlepszych specjalistów w tej materii w kraju i za granicą, podpowiedzi co do rehabilitacji i samego leczenia jak i rokowań co do powrotu do zdrowia.
Przede wszystkim poszukujemy jednak najlepszych lekarzy którzy mogą doraźnie pomóc naszej Mamie - najlepiej województwo łódźkie / Łódź.
Za wszelką pomoc będę niezmiernie wdzięczny!
Patryk
gość
19-08-2018, 16:39:47

dzisiaj znalazłam tę prośbę , jestem po udarze niedokrwiennym rdzenia kręgowego, nie stoję i nie chodzę samodzielnie ,proszę o kontakt teresap05@op.pl
gość
19-08-2018, 18:45:03

Proszę skontaktować się z dr haratem akurat w kwesti kręgosłupa jest to magik który coda robi❗️
gość
07-10-2018, 14:02:00

Czy ktoś zna numer telefonu do p.profesora, na te z internetu i forum nikt nie odpowiada, mój numer telefonu 602 436 593 , może zdarzy się cud i otrzymam pomoc bo z chorobą walczę od 2 lat ale efekty rehabilitacji mimo mojego 100% zaangażowania są niewielkie, bardzo chciałabym chodzić
Początkująca
10-10-2018, 08:35:47

Proszę zobaczyć Akademia Medycyny Regeneracyjnej w Świebodzicach. Mają super kompleksową kuracje na wszelkie schorzenia i indywidualne podejscie do pacjenta. Może tam coś pomogą? Na ich stronie jest dużo informacji i dane kontaktowe.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: