Sandra21 tak na podstawie jednego ataku dostałem grupę na 2 lata stopień umiarkowany.
Badania morfologia itp wszystko okej bez żadnych zarzutów. Alkohol sporadycznie jedno-dwa piwka max wypijałem w piątek albo sobota ale nie zawsze i oczywiście nie palę. TK głowy z kontrastem i bez wyszły bez zmian czyli wszystko okej. W szpitalu zrobiono mi badanie holter czy coś takiego i wyszło mi pojedyncze ektopie nadkomorowe w ciągu dnia tendencja do tachykardii. Byłem potem u kariologa się przebadać echoserca i ekg i nic tam nie ma lekarz powiedział że zdrowy jak ryc. USG brzucha i naczyń bez zmian.
Leki dopiero zastosowano mi w szpitalu gdzie byłem się przebadać. Biorę rano i wieczorem po jednej tabletce depakine chromo 500 mg i kontrola co pól roku u neurologa. .Z tego co pamiętam byłem przemęczony i stało mi się to w poniedziałek rano jak wstałem.A przed tym miałem nocki które skończyłem w sobotę rano. W szpitalu podczas
badań EEG wyszło w zapisie że niewielka zmiana napadowych w okolicach skroniowo-potylicznych wtórnie uogólnionych .
( Opis szczególny badania)
Na tle dość regularnej czynności podstawowej zarejestrowano epizodyczne wyładowania pojedyncze i w grupach fal theta 4-7 Hz ,PJ zespołów fala ostra -fala wolna 4Hz ,poj.fal ostrych o podwyższonym woltażu występujących synchronicznie,dość symetrycznie,początkowo z przewagą w okolicach skroniowo-potylicznych trwających 0,5 sek.Hv nasila zmiany.
-------
Mi się po prostu wydaje że byłem za bardzo przemęczony i tyle i między czasie miałem trochę nerwów i nie przespanych dni bo do szkoły po nockach ,praca i prawo jazdy i czasami nadgodziny w pracy od niedzieli zaczynając od nocek do soboty i oczywiście stres w pracy.