Reklama:

Zaparcia stolca u niemowlęcia (3)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Początkująca
13-01-2013, 11:46:22

Przeczytaj komentowaną poradę: Zaparcia stolca u niemowlęcia

Ja dodaję mojemu dziecku codziennie jedną kapsułkę Multilac Baby do soczku i nie mam problemów z zaparciami, ani w ogóle z kupką. Wcześniej się zdarzały, ale probiotyki wszystko ładnie wyregulowały.
gość
09-02-2013, 22:38:17

A ja podaję swojemu dziecku probiotyki od 2. miesiąca życia, lactulozę w dawce 2ml/1kg ponad rok, stosujemy dietę błonnikową, nie dajemy żadnych słodczy, do picia tylko woda, do 12. m-ca karmiłam piersią, a zaparcia ma po 2 tygodnie. Po tym czasie z wielkim trudem i płaczem udaje jej się wypróżnić, ale kupki robi wielkości cytryny. Już ponad 1,5 roku się męczymy, nie życzę nikomu... Serce mi pęka jak patrzę na moje dziecko płaczące i zwijające się z bólu przy takiej zwykłej codziennej czynności, jaką jest zrobienie kupy:/.
gość
16-03-2013, 21:27:46

dziecko prawidłowo żywione, nie ma prawa mieć takich dolegliwości o których piszą kobiety w tych komentarzach. Po to natura wykształciła piersi a w nich gruczoły mleczne, by dziecko do piersi przystawiać. Kiedyś nikt nie wiedział co to probiotyk, sabsimplex, czy espumisany i dziecko na piersi przy dobrym odżywianiu się matki nie miało problemów z którymi teraz nowoczesne matki się borykają. ..

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: