Reklama:

zapalenie rdzenia szyjnego (2)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
28-07-2010, 05:14:23

witam .Jestem nowa i szukam pomocy . W marcu miałam operację i wstawiono mi implant ceramiczno-tytanowy między c5-c6.Po operacji mam zaburzenia takie jak; mrowienie od pasa w dół,drętwienie,pulsowanie w stopach,uczucie ciasnego gorsetu,dysfunkcja seksualna,chodzę o kuli bo tracę równowagę.Lekarz prowadzący mówi że to prawdopodobnie obniżył się krąg w kręgosłupie lędżwiowym , w grudniu mam rezonans .Podejżewam że przy operacji spowodowano nieumyślne uszkodzenie rdzenia,co wy na to , co mam robić?
Początkująca
28-07-2010, 13:34:35

Chciałam wrócić do wypowiedzi ,przepraszam zapomniałam się przedstawić gość to Monika123

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Proszę o pomoc i poradę
Matkę chorą na stwardnienie zaniku mięśni bocznych, z dnia na dzień jest coraz gorzej nawet tabletki przeciwbólowe nie działają mama robi się nerwowa wulgarna itp . Nie wiem co mam już robić.
gość
Zaniki korowe
Witam mam 46 lat i ostatnio neurolog wysłała mnie na badania z powodu bólów głowy które męczą mnie od ponad 20 lat i wyszło coś takiego z badania:/ kazała powtórzyć za rok ale chciałem zapytać czy ktoś może miał coś podobnego?
gość
Bardzo bym prosiła o poradę.
Mama ma 60 lat choruje od roku, ręce opadają od poniedziałku zaczęła rehabilitację domową. Mam dziecko 10 letnie on na to wszystko patrzy jak mama robi się nie znośna nawet tramal nie pomaga na ból nóg.
Reklama: