WITAM Ból głowy zaczoł sie 4 lata temu wtedy mieszkałam w warszawie zrobiłam badanie i wyszło zanik płatów czołowych brałam lek przepisany przez neurologa divasan ale tez nie pomagał bolało mnie tak przez dwa lata raz mocniej raz słabiej ale cały czas. Trafiła sie okazja i 2 lata temu wyjechałam z warszawy i zamieszkałam nad morzem i ból głowy był taki ze przechodził juz po tab przeciw bólowych moze zmiana klimatu pomogła ze tabletki zaczeły działac. No i teraz czas terazniejszy mam znowu problem z ciagłym bólem głowy 24 godz na dobe nic nie działa nic nie pomaga nawet migpriv , ketonal, aspirina migrena, nurofen migrena itd byłam u neurologa dostałam leki etopro,asertin,naproksen ale one tez nie pomagaja juz nie wiem co mam robic nie moge normalnie funkcjonowac DR stwierdził że jest to ból naczyniowy , ból głowy zaczyna mi sie w płacie czołowym i nachodzi na oczy czasmi krazy po głowie ale cały czas jest w tym płacie czołowym mam tez lek cinie raz wziełam jak ból pojawlsie po obiedzie i pomógł ale niestedy ostatnio budze sie juz rano z silnymi bólami głowy i cinie juz nie pomaga biore naproksen 2 tab i przechodzi z silnego bólu do ćmienia i tak sie trzyma, przy tych bólach wystepuja mdłosci . Co mozna na to poradzic mam w domu 4 dzieci a z bólem głowy nie da sie normalnie funkcjonowac. I co oznacza zanik płatów czołowych z czym to sie moze wiazac mam 34 lata . Pozdrawiam i bardzo dziekuje za odpowiec