Reklama:

Zajady (2)

Forum: Niepełnosprawność

Początkująca
11-02-2017, 07:57:51

Mam problem z zajadami. Pęknięcia w obydwu kącikach ust. Czym może być to spowodowane?
Wtajemniczony
11-02-2020, 09:59:20

to może być objaw braku witamin z grupy B i osłabienia organizmu

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Operacja szyjnego a pieczenie stop
Czy was też piekły stopy I parzyły nawet palce czy lydki od szyjnego . Rece nic .
Rezonans wyniki odczyt
Witam, neurologa będę mieć dopiero pod koniec grudnia. Czy ktoś mógłby mi przetłumaczyć na prosty język mój opis badania rezonansu ? Z góry dziękuję
gość
Zmiana w okolicy kregoslupa ls
Witam, borykam sie z bolem kregoslupa ls. Jestem po rezonansie. Ciekawi mnie zaznaczona za zdjęciu zmiana. Mozna prosic o informacje czy to cos istotnego? Dołączam opis: Spłycenie lordozy lędźwiowej. Zmiany zwyrodnieniowe krążka mk. na poz. L5-S1, z obniżeniem wysokości i sygnału; zwyrodnienie trzonów typu Modic I. Na poz. L1-L5 niewielkie tylne uwypuklenie krążków mk. Na poz. L4-L5 kanał kręgowy zwężony do 13,3mm w wym. strzałkowym. Na poz. L5-S1 centralno-lewoboczna przepuklina krążka mk. wlk. 4,8mm z modelowaniem worka oponowego, spłyceniem lewego zachyłka bocznego i wpuklaniem się do lewego otworu m-kręgowego. Kanał kręgowy zwężony do 12,2mm w wym. strzałkowym. Na pozostałych poziomach obraz prawidłowy. Kanał kręgowy bez cech stenozy. Stożek rdzenia bez zmian ogniskowych.
gość
Gdzie kwalifikacja i operacja endoskopowa przepukliny C?
Witam, Gdzie w wielkopolsce można się kwalifikować na operację endoskopową przepukliny kręgosłupa szyjnego? Koniecznie NFZ. Sam nie mogę nic znaleźć.
Reklama: