Reklama:

Zachłysniencie podczas snu! (5)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

Początkująca
31-10-2008, 13:43:00

Witam może ktoś mi powie co mi dolega, bo troszkę mnie to zaniepokoiło???a wiec zauważyłam ze od o.k 2 tyg zdarza mi się nie wiem jak to nazwać ( zachłyśnięcie własną śliną w czasie jedzenia,a teraz podczas snu mi się to zdarzyło tak bez powodu, zaczęłam się dusi dosłownie trwa to o.k 2 minuty, gdy dzieje się to podczas snu jestem strasznie przerażona ze nie mogę złapać powietrza:( mam tarczycę od dawna jej nie leczę być może tu jest przyczyna, pozdrawiam
Początkująca
31-10-2008, 13:52:00

tak ogólnie jestem pechowa niestety i mnie się łapią wszystkie choroby, 3 dni temu tez byłam w szpitalu , okazało się ze mam ' rwę Kluszową 'która sprawia ze przychodzi chwila w której nie mogę chodzić ani robić żadnego gwałtownego ruchu, i mam takie pytanie z kad mam ta chorobę?
gość
03-11-2008, 09:38:00

Z podświadomości - zacznij inaczej myśleć to ci się wyszystko poukłada . Polecam "Potęgę podświadomości" J. Murphiego
Poczytaj sobie i zastsuj
gość
22-08-2021, 20:27:17

olenka23 2008-10-31 14:43:00
Witam może ktoś mi powie co mi dolega, bo troszkę mnie to zaniepokoiło???a wiec zauważyłam ze od o.k 2 tyg zdarza mi się nie wiem jak to nazwać ( zachłyśnięcie własną śliną w czasie jedzenia,a teraz podczas snu mi się to zdarzyło tak bez powodu, zaczęłam się dusi dosłownie trwa to o.k 2 minuty, gdy dzieje się to podczas snu jestem strasznie przerażona ze nie mogę złapać powietrza:( mam tarczycę od dawna jej nie leczę być może tu jest przyczyna, pozdrawiam
gość
16-01-2022, 01:41:50

olenka23 2008-10-31 14:43:00

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: