Witam.
Od prawie dwoch lat mam kłopoty z pamięcią które coraz bardziej sie nasilają i przeszkadzają mi w życiu.Bardzo często zapominam wydarzenia lub rozmowy które miały miejsce wczoraj lub w niedalekiej przeszłości.Potrafie z kimś rozmawiać, powiedzieć coś a za chwile nie pamiętać tego co powiedziałam lub całej rozmowy.Potrafie iść do sklepu i wyjść z zupełnie inną rzeczą ńiż tą po którą przyszłam bo zwyczajnie nie pamiętam.Pamietam za to wiele wydarzeń z odległej przeszłości.Do tego od jakiegoś czasu mam problemy z widzeniem.W ciągu dnia po kilka razy dziennie widze jak byprzez mgłe.Czasem na jedno oko a czasm na dugie a czasem na oba naraz.Do tego zdarza mi sie widzieć ak by fale na krawędzi pola widzenia tak jak bym patrzyła przez jakąś krzywą szybe.Byłam u neurologa ale stwierdził że za młoda jestem (25lat) na choroby tego typu i uznał że to pewnie stres bo kto w dzisiejszych czasach go nie ma.Niszczy mi to życie bo wiele ludzi tego nie rozumie i wyśmiewa mnie.Nie układa mi sie w związku bo zapominam wspólne rozmowy lub ważne wydarzenia na co mój chłopak zaczyna reagować negatywnie bo ile można powtarzać w kółko to samo?Do tego jest mu przykro że nie pamiętam akurat tego a inną rzecz nie istotną tak.Powoli zaczynam mieć depresje bo nie panuje nad tym a jestem typem osoby ktora zawsze wszystko miala poukładane i zaplanowane.Zastanawiam sie czy to nie jakaś choroba psychiczna bo wszedzie w okół słyszę że to nie jest normalne.Wiem że na forum to nikt diagnozy nie postai ale do jakiego lekarza najlepiej sie udać?czego to mogą być objawy?