Reklama:

xxxx (2)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
31-01-2009, 13:49:00

Tak najlepiej to nas od razu zlinczujcie że jesteśmy chorzy, widzę że nikt nas nie rozumie i od razu to byście nas pozamykali w pomieszczeniach bez drzwi i okien, moją jedyną przyjemnością to właśnie jazda samochodem, wsiąść i jechać przed siebie. Ataki jeśli to można nazwać atakami mam raz na trzy miesiące, a mój atak wygląda tak jak by mi się zakręciło w głowie, oczywiście przed atakiem kilka minut czuje że on nadchodzi. Pozdrowienia dla tych wszystkich samolubów i nie życzę wam tego chociaż może wtedy byście poczuli co to znaczy.
gość
31-01-2009, 13:58:00

Ale o co Ci sie rozchodzi ??

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Proszę o pomoc i poradę
Matkę chorą na stwardnienie zaniku mięśni bocznych, z dnia na dzień jest coraz gorzej nawet tabletki przeciwbólowe nie działają mama robi się nerwowa wulgarna itp . Nie wiem co mam już robić.
gość
Zaniki korowe
Witam mam 46 lat i ostatnio neurolog wysłała mnie na badania z powodu bólów głowy które męczą mnie od ponad 20 lat i wyszło coś takiego z badania:/ kazała powtórzyć za rok ale chciałem zapytać czy ktoś może miał coś podobnego?
gość
Dr Nikodem Przybyłko.
Witam, czy kogoś z Państw operował dr Nikodem Przybyłko? Wydaje się, że jest to naprawdę super fachowiec. Czeka mnie operacja. Pozdrawiam Piotr
gość
Caspr 2
Czy mając objawy neurologiczne oraz przeciwciała anty-CASPR2 w surowicy można mówić o przypadkowym znalezisku ?
Reklama: