Reklama:

Wylew. (4)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
31-05-2008, 06:57:00

Witam wszystkich.
Nie sądziłam,że kiedyś będę pisała na takim forum...ale wierzę, że uzyskam tu wsparcie i nadzieję. Moja babcia, moja ukochana babcia w czwartek miała wylew podpajęczynówkowy. Jest nieprzytomna, nie oddycha sama, ma strasznie wysokie ciśnienie 238/130. Lekarze mówią, że nie można jej zoperować bo ma zbyt wysokie ciśnienie a krew ciągle zalewa mózg:( i nie mogą zlokalizować tętniaka:(
Powtarzają, że wszystko w rękach BOGA że musimy czekać i mieć nadzieję, ale to takie trudne....
Dodam że babcia ma 69 lat więc jeszcze dużo przed nią. Boże tak mi ciężko... życie jest takie kruche.

Początkująca
31-05-2008, 12:45:00

Witaj!
2 tygodnie temu przeżyłam coś podobnego! Wylewu dostała moja 11 letnia córka! Straszne nerwy, stres i szok! Wiem jedno! Musimy być silne dla naszych bliskich. Tylko tak im możemy pomóc. A przy wylewie czas leczy rany. Trudno tak czekać. Moja córka wraca powoli do normy, choć jeszcze cały czas leży w szpitalu i nie wiadomo kiedy wyjdzie! Boję się o jej przyszłość, o to jak ona będzie teraz żyła? Jest żywym, wesołym i ruchliwym dzieckiem. Już zawsze będę się bała o nią.
Teraz ważne, że wraca do zdrowia, ze wylew się nie powtórzył, że kolejne przyczyny są wykluczane.
Życzę wytrwałości i siły. Oraz zdrowia dla babci. Bądź silna! Nie poddawaj się!
gość
31-05-2008, 18:28:00

Witaj. Niestety u babci stwierdzono dziś śmierć mózgu(( jeszcze tylko bije jej serduszko, ale niestety nic już się nie da zrobić.
Mam nadzieję,że Twoja córka pokona chorobę i będzie żyła jak wcześniej.
Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego. Trzymaj się.
Początkująca
01-06-2008, 06:05:00

Naprawdę bardzo mi przykro.... Trzymaj się jakoś. Na pewno babcia była wspaniałą kobietą. Nie cierpiała. Zasnęła. Bądź mocna.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: