Reklama:

Wyleczyłam się z epi... (7)

Forum: Padaczka

gość
27-02-2014, 12:29:59

Cześć wszystkim!
Kilkanaście lat chorowałam na padaczkę - Boże, jak ja nie znoszę tego słowa! Kilkanaście lat wstydu, upokorzeń, wyrzeczeń, inności, cierpienia i bólu. Aż w końcu powiedziałam DOSYĆ. I zrobiłam wszystko, by to dosyć stało się ostatecznością. Chcę pomóc Wam polepszyć swoją jakość życia, chcę pokazać i powiedzieć, jak JA wyszłam ze swojej strefy cierpienia. Chcę udowodnić, że jest to możliwe. Pamiętajcie, że w większości przypadków jesteśmy w stanie zapanować nad swoim życiem i swoim ciałem!
Jeżeli ktoś chce więcej info, piszcie na mój adres mailowy: ewa-dmowska@o2.pl
Odpiszę na każdą wiadomość :)
Ewa
gość
01-06-2022, 15:06:49

Proszę o kontakt pawel8_4@wp.pl
gość
30-07-2022, 19:19:37

Proszę o kontakt ela19.08@o2.pl
gość
25-10-2022, 12:33:45

Proszę o kontakt ala.mirek@wp.pl
gość
19-11-2022, 19:58:07

Gość 2014-02-27 13:29:59
Cześć wszystkim!
Kilkanaście lat chorowałam na padaczkę - Boże, jak ja nie znoszę tego słowa! Kilkanaście lat wstydu, upokorzeń, wyrzeczeń, inności, cierpienia i bólu. Aż w końcu powiedziałam DOSYĆ. I zrobiłam wszystko, by to dosyć stało się ostatecznością. Chcę pomóc Wam polepszyć swoją jakość życia, chcę pokazać i powiedzieć, jak JA wyszłam ze swojej strefy cierpienia. Chcę udowodnić, że jest to możliwe. Pamiętajcie, że w większości przypadków jesteśmy w stanie zapanować nad swoim życiem i swoim ciałem!
Ewa
gość
19-11-2022, 20:00:07

Gość 2014-02-27 13:29:59
Cześć wszystkim!
Ewa
Prosze o kontakt
gość
19-11-2022, 20:01:17

Prosze o kontakt: piccolasylwia@gmail.com

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: