Reklama:

Wrocławianie - dajcie znać o sobie :-) (3)

Forum: Padaczka

Początkujący
19-01-2012, 08:18:19

Cześć :)
Chciałbym abyśmy na tym wątku mogli porozmawiać bardziej regionalnie. Tzn. o Naszych sprawach ale w obrębie Wrocławia i okolicy. Wiem, że epilepsja nie jest sprawą, którą chętnie ze wszystkimi się dzielimy. Mam nadzieję, że to forum da nam możliwość podzielenia się spostrzeżeniami i doświadczeniami przydatnymi osobom chorym właśnie z naszego regionu.
Pozdrawiam, Rafał
gość
19-01-2012, 14:40:17

Bydgoszcz , Wroclaw, nowe osoby co wam odbija, po co te koleczka i podzialy?
A moze to jakas sonda, czy istnieje mikroklimat w danym regionie i chorzy inaczej znosza chorobe?
Niedobry pomysl, forumowiczom tu piszacym od lat nie sa potrzebne podzialy , zwlaszcza , ze jest ich garstka.
Pozdrawiam
gość
19-01-2012, 18:12:24

Nie chcę podziałów. Jest po prostu wiele spraw, które dotyczą najbliższego nam otoczenia i spraw codziennych. Np. wielu jest rodziców, którzy mają dziecko chore wymagające ciągłej opieki, a babcia daleko... Można by tu spotkać innych rodziców z podobnym problemem i wzajemnie pomóc sobie w opiece bez konieczności tłumaczenia co zrobić gdy dziecko straci przytomność. Większość z nas i tak musi być specjalistami od epi bo życie nas do tego zmusza. Poza tym nikt nie ma dla nas tyle zrozumienia ile my mamy. Przykłady regionalnej pomocy i rodzajów porad mogę mnożyć ale to samo się rozpędzi jeśli się zaangażujemy.
Poza tym forum regionalne nie jest zagrożeniem dla ogólnego bo porusza zupełnie inne sprawy. A może więcej chętnych i zaintrygowanych tematami znajdzie się i wypowie jednocześnie na wielu forach.
Pozdrawiam

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: