Reklama:

Woj. łódzkie- gdzie szukac pomocy? (10)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
15-04-2008, 22:35:00

Witam. Moja mama zrobiła sobie masę badań będąc w szpitalu na neurologii i lekarze nie wiedzą co jej jest. Objawy to: Dostaje w momencie ataku w postaci zasłabnięcia, mroczki przed oczami, zaburzenia mowy, drętwienie ust i języka oraz drętwienie lewej ręki. W dniu wyjścia ze szpitala lekarz powiedział że istnieje podejrzenie o schizofrenie a zaburzenia są byc może na tle nerwowym (mama ma tak że się czasem bardzo czymś przejmuje i/albo mocno zdenerwuje).
W związku z powyższym prosiłbym o informacje gdzie mógłbym szukac pomocy w woj. łódzkim? Na pewno w Łodzi, ale gdzie i jak się do tego zabrac?
Początkująca
16-04-2008, 19:03:00

Jeśli chodzi o dobrą diagnostykę to polecam szpital Barlickiego w Łodzi najlepiej dostać się najpierw prywatnie na wizyte do tamtejszych lekarzy ,którzy pracują w tym szpitalu .Z tego co wiem to przyjmuja na Piotrkowskiej prywatnie niektórzy lekarze warto poszukać w internecie i umówić się na wizytę potem będzie na pewno łatwiej cos ruszyć .
pozdrawiam.9229
Początkująca
16-04-2008, 19:04:00

Jeśli chodzi o dobrą diagnostykę to polecam szpital Barlickiego w Łodzi najlepiej dostać się najpierw prywatnie na wizyte do tamtejszych lekarzy ,którzy pracują w tym szpitalu .Z tego co wiem to przyjmuja na Piotrkowskiej prywatnie niektórzy lekarze warto poszukać w internecie i umówić się na wizytę potem będzie na pewno łatwiej cos ruszyć .
pozdrawiam.9229
gość
17-04-2008, 05:46:00

Dzięki, rozejrzę się tak jak mówisz...prywatnie a potem może coś da się zrobic..
A może wiesz jak się nazywa ta prywatna przychodnia na Piotrkowskiej?
Ja znam jedną blisko placu Wolności, ale nie wiem czy o tą ci chodzi
Początkująca
17-04-2008, 10:36:00

Nie wiem dokładnie jak się nazywa ta placówka medyczna z prywatnymi lekarzami ale mam numer telefonu do rejestracji można tam zadzwonić i zapytać jacy lekarze tam przyjmują i dokładny adres w tedy Ci powiem ,który lekarz jest dobry.Pozdrawiam to numer tel na Piotrkowską 609-963-079
gość
20-04-2008, 20:08:00

hej. Dzwoniłem tam i przychodnia to UNI-MED. Lekarze przyjmujący to:
Berkowicz, Durko, Mochecka, Markowska. Wstępnie umówiłem się z Berkowicz, ale może coś wiesz na temat tych lekarzy?
Początkująca
21-04-2008, 08:39:00

W Barlickim b.dobrym lekarzem jest doktor Andrzejak przyjmuje na ul. Tamka ale nie wiem ile. Operował kolegi córke i wiem ze jest
" ludzkim" lekarzem a nie naciagaczem.
Początkująca
21-04-2008, 08:41:00

W Barlickim b.dobrym lekarzem jest doktor Andrzejak przyjmuje na ul. Tamka ale nie wiem ile. Operował kolegi córke i wiem ze jest
" ludzkim" lekarzem a nie naciagaczem.
gość
21-04-2008, 15:50:00

o i fajnie. Poszukam go również. Dostałem teraz namiar na Dr Aleksander Niewodniczy, Sienkiewicza 11/13. Ponoc jest ok. Coś wiecie na jego temat?
Początkująca
21-04-2008, 17:55:00

Ja polecam dr Durko z Barlickiego to anioł i lekarz ja leczę sie u niej od 2003 roku,polecam naprawdę warto.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: