Reklama:

wodogłowie - zastawka a pogoda (4)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
28-04-2013, 08:11:13

Witam. Mam krótkie pytanie - czy osoba z wodogłowiem mająca zastawkę stałociśnieniową może mieć osłabiony nastrój, senność itp w przypadku zmian pogody/ciśnienia?
Dzięki - pozdrawiam
Początkująca
29-04-2013, 17:29:27

Witam,dawno tu nie zaglądałam-brak czasu i syn nie dopuszcza mnie do netu.Moja zastawka daje znać jak tylko coś ma się zmienić w pogodzie,a jak już ma padać to nie żle daje popalić,furczy,głowa pęka i robię się bardzo senna.Obecnie mam od około miesiąca drętwą lewą rękę aż do barku i muszę bardzo uważać aby czegoś nie potłuc,brak w niej siły by podnieść 1kg.Czekam teraz na kolejny kontrolny rezonans i już boję się wyniku,ale wiem nic na to nie poradzę co ma być to będzie i nie ważne jak bym się teraz starała to i tak nic się nie zmieni w moim samopoczuciu,biorę prochy jak mnie mocno boli i tyle,pozdrawiam
02-05-2013, 20:36:22

Witam!!!To normalne ze glowa z zastawka reaguje na zmiany pogody.Tez mam zastawke, dzieki ktorej przezylem rozlegly wylew krwi do mozgu.Po prostu roaladowala ogromne cisnienie, ktore pojawilo sie w czaszzce.Wierze, ze nikt nie wysnul falszywego wniosku, ze to niby zastawka doprowadzila do wylewu.To naczyniak, a zastawka zalozona 18 lat wczesniej uratowala mi zycie
02-05-2013, 20:39:20

Radze uwazac na srodki przeciwbolowe

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: