Reklama:

WIZYTA U NEUROLOGA (2)

Forum: Neurologia po godzinach

01-07-2015, 19:13:34

Bylem dziś u mojego profesora neurologii. Nihil novi czyli nic nowego, a wiec bez zmian. On nic mi nie może pomoc, a ja chodze do niego by mieć kontakt z jakims lekarzem i zeby miał mi kto przepisac lekarstwa. W swietle polskiej medycyny bardziej się nie da mnie wyleczyć, a do idealu nie jest blisko
Rafal / Wbrew pozorom w 2015 r. mam 38 lat
Początkujący
31-07-2015, 10:52:40

Jeśli twój neurolog nie jest ci w stanie pomóc to poszukaj innego lekarza. Czasami dopiero któryś z kolei lekarz potrafi rozpoznać prawidłową chorobą i zalecić skuteczne leczenie.
Szukam [url=http://szkoleniebhp.com.pl/]szkoleń bhp[/url]. Myślę, że oferta [url=http://szkoleniebhp.com.pl/oferta/obsluga-bhp-i-ppoz/]bhp consulting[/url] będzie idealna.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Sporty walki a epilepsja
Witam mam pytanie, czy ktoś mierzył się z chęcią trenowania sportów walki typu boks , krav maga itp. Szukam informacji gdyż chciałbym potrenować oczywiście rekreacyjnie któryś ze sportów walki bez sparingów i oczywiście startów w zawodach. Czy same obijanie delikatne głowy może źle wpłynąć na kontrolowanie napadów padaczkowych . W moim przypadku mam dobrze kontrolowane napady , biorę leki a napady zdarzają się raz na parę lat i to ze względu na zmęczenie po większej imprezie zakrapianej alkoholem . Czy ktoś z was towarzyszy niedoli mierzył się ze sportami walki ? Oczywiście jako rekreacja a nie zawodowstwo .
Forum: Padaczka
gość
Laser a epi
Cześć, Czy ktoś z Was wykonywał zabieg epilacji laserowej? Moje EEG nie wykazuje zmian w odpowiedzi na prowokację świetlną i nie mam światłoczułości, ale zastanawiam się, czy mimo to taki zabieg jest bezpieczny. Czy macie jakieś doświadczenia w tym temacie? Czy konsultowaliście się wcześniej z neurologiem?
gość
Depakine cheono
depakine chrono po jakim czasie działa? Po jakim czasie zaczoł u was działać?
gość
Padaczka
Witam szukam epileptologa w Łodzi Choruję na padaczkę 40 lat i nie mogę sobie poradzić
Reklama: