Reklama:

Witam (2)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
28-07-2010, 13:07:32

Jestem po dwóch operacjach c5-6 obie były wykonane w klinice w Ligocie pierwsza operacja 26-03-2010 tragedia po 2,5 godz. operacji przebudziłem się z potwornym bólem całej lewej strony zwłaszcza nogi od pachwiny, aż do stopy potworny piekący ból który uniemożliwiał mi chodzenie na moje pytanie nikt nie dawał mi odpowiedzi a zwłaszcza lekarz który mnie operował. On miał jeszcze do mnie pretensje że coś jest nie tak po trzech dobach wykonano RTG które wykazało że implant jest źle osadzony wystaje 1mm ale nie uciska na rdzeń na dodatek rana zaropiała wręcz wymusiłem na lekarzach kontrolne mr który pokazał że mam więcej ucisków niż przed operacją a pan dr. nie wyciął wszystkiego co miał wyciąć i docisnął to implantem tak że nie implant powodował ucisk tyko reszta niewyciętego dysku.Ok 5 tygodni czekałem w okropnych bólach na powtórną operację ale przeprowadzał ją inny neurochirurg bo wywalczyłem sobie to po ciężkich trudach.Po drugiej operacji jestem 2,5 m-ca ból ręki ustąpił mogę ją podnieść ruszać nie boli ale ból nogi pozostał i nasila się bardzo w dni deszczowe każde oziębienie to tak jakby ktoś wbijał mi tysiące rozżarzonych gwoździ do nogi wejście do zimnej wody graniczy z cudem a ciepłej temperatury nie czuję do tego stopnia że mógłbym się oparzyć. Wykonałem już mr lędźwi na polecenie mojego doktora prowadzącego ale tam jest czysto teraz pakuję w siebie sterydy i też nic nie daje. 30-07 rozpoczynam prywatną terapię w CTK w Jaworznie może tam mi coś pomogą no i mam wyjazd do sanatorium w Ustroniu do którego nawet mi się nie chce jechać. A jak sobie pomyślę że jeszcze raz będę musiał przechodzić przez to wszystko z c6-7 to już mam całkiem dość
gość
21-03-2014, 07:49:05

A jaki Pan dr Cię operował? Ja sie w CTK w jaworznie rehab.ale jest kiepsko

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: