Reklama:

wirusowe zapalenie mozgu (2)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
02-12-2011, 16:09:25

szukam osob lub rodzin osob po wirusowym zapaleniu mozgu a mianowicie chodzi mi o informaacie jak choremu pomoc!!! moja bratanica 6 lat zachorowala nna ta chorobe 6 miesiecy temu najpierw ponad 2 miesiace na OIOM a potem szpital w domu byla 1 dzien nie chodzi nie mowi ma rurke w gardle ktora pomaga jej oddychac jedyne co to otwier oczy karmiona przez sonde jezeli ktos zna podobny przypadek lub moze mi cos doradzic blagam bede bardzo wdzieczna !!!! w tym momecie jest na rechabilitacji od czasu do czasu rusza rekoma ale jakie sa szanse na wyzdrowienie bede wdzieczna za kazda pomoc zostawiam e-mail i nr. tel napisz sms oddzwonie z gory dziekuje justyna 509-681-875 e-mail fox11@op.pl
gość
03-12-2011, 17:34:25

5 LAT TEMU MOJ MĄŻ ZACHOROWAŁ NA WIRUSOWE ZAPALENIE MÓZGU BYŁ W ŚPIACZCE MÓZGOWEJ, PRAWIE WYSZEDŁ Z TEGO DZIEKI KLINICE W KATOWICACH OCHOJCU KONSULTOWALA GO PANI DR. KONSULTANT WOJWÓDZKI PANI KOZIEBUTORSKA. SERDECZNE POLECAM KONSULTACJE U TAJ POANI DZISIAJ MĄŻ PRACUJE I NIKT BY NIE POWIEDZIAŁ ZE BYŁ W STANIE KRYTYCZNYM. LĄCZE SIE Z WAMI W BOLU BO WIEM CO TO ZA CHOROBA.MÓJ ADRES INTERNETOWY W RAZIE POTRZEBY KONTAKTU kszczygiel@poczta.onet.pl

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: