Reklama:

WILEKI PORBLEM? (7)

Forum: Padaczka

gość
15-09-2015, 17:34:43

Dwa dni temu miałem pierwszy w życiu atak padaczki. Mam 14lat i stało to się po tym jak zobaczyłem obrazek który migał z bardzo dużą częstotliwością. Przechodząc do sedna powinienem komuś z rodziny o tym ataku powiedzieć czy jednak nie? Bo gdy dostałem ataku nikogo nie było w domu i po kilku minutach przeszło samo. No ta jak mówić czy nie? Wstydzę się powiedzieć.
gość
15-09-2015, 17:44:14

O TAKI OBRAZEK?
gość
15-09-2015, 18:19:23

Powiedz o tym rodzicom, atak taki to nie jest błaha sprawa. Jednorazowy atak to jeszcze nie epilepsja, ale warto by było wybrać się do lekarza i się przebadać, nie należy lekceważyć takiego czegoś.
gość
15-09-2015, 19:37:14

Nie wiem jak na to zareagują. Trochę się tego wstydzę że nie powiedziałem tego wcześniej bo zdarzyło się to jakieś 2 tyg. temu. Mogą być trochę źli na mnie to że nie powiedziałem.
Początkująca
18-10-2015, 10:01:17

Jak moźna wstydzić się własnych rodziców , musisz z nimi rozmawiać , co obcy ludzie mają im to powiedzieć ?
gość
26-08-2022, 11:09:54

zrob badanie eeg bo byc moze masz epilepsje fotogenną, czyli taką, która jest wywoływana bodźcami świetlnymi
gość
26-08-2022, 23:00:59

Lepiej powiedz dla własnego bezpieczeństwa/może być tak kochany ze dostaniesz na dworze upadniemy uderzysz w głowę i co chcesz być kaleka? Nie sadze. A tak będziesz miał zwolnienie z niektórych zajęć będziesz miał leki które uspokoją ciebie i rodziców i będziesz żył normalnie/powiec rodzica ze nie mówiłeś odrazu a teraz po takim czasie to aż ci głupio ale to ważne dla nich i dla ciebie bo się boisz,i powiedz ze żyjesz teraz w stresie i prosisz o pomic bo boisz się ze gdy gdzieś będziesz to upadniemy i boisz się o życie własne a to ze nie powiedziałeś to raz ze nie chciałeś martwić dwa ze boisz się ze masz te epilepsy i tak minelo tyle czasu ale mamo pomoz mi.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: