Reklama:

Wieloogniskowa neuropatia ruchowa z blokiem przewodzenia (5)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

Początkująca
22-11-2014, 23:37:55

Witam,
zdiagnozowano u mnie jak w temacie tydzien temu w klinice uniwersyteckiej w Grecji, gdzie mieszkam od 2.5 lat. Nie beda mnie tu leczyc, bo nie mam ubezpieczenia. Czy w Polsce podaje sie immunoglobuliny? Na podstawie jakiego ubezpieczenia? A moze ktos leczy sie gdzies za granica? Pozdrawiam, Anna
gość
23-11-2014, 20:14:11

Tak, podają immunoglobuliny, np. KOVIG. Na podstawie zwykłego ubezpieczenia zdrowotnego NFZ.
zdrowy już byłem..., i co dalej?. :-)
Początkująca
23-11-2014, 20:22:13

Nie mieszkam w Polsce od 2000 i mam nadzieje na leczenie w UK, w Polsce raczej ubezpieczona nie jestem, ale pytam, bo nigdy nie wiadomo.. to naczy, gdybym wracala do Polski, bede pytac o to, jak sie ubezpieczyc w NFZ.. bo raczej zadne prywatne ubezpieczenie nie pokryje leczenia przewleklej choroby.
gość
23-11-2014, 20:48:08

Myślę że prywatne nie ale można pytać. Ale uwaga, oni dużo obiecują a polisy robią tak żeby nic nie gwarantować. W NFZ- www.nfz.gov.pl -znajdziesz potrzebne informacje. Życzę powodzenia w UK bo w Polsce MMN i MMN-CB to ciężki temat.
Pozdrawiam.
zdrowy już byłem..., i co dalej?. :-)
Początkująca
23-11-2014, 20:58:15

Mam takie niejasne wrazenie, ze w Polsce wszystko, co jest bardziej skomplikowane od przeziebienia, to ciezki temat .. dziekuje za informacje. Czy mozna Cie znalezc na facebooku?

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: