Reklama:

Wieloogniskowa neuropatia ruchowa a przeciwciała (3)

Forum: Neurologia po godzinach

Początkująca
19-03-2012, 20:55:17

Przeczytaj komentowany artykuł: Wieloogniskowa neuropatia ruchowa a przeciwciała

Mam ciężką neuropatię twarzy po operacji przecięcia pnia nerwu trójdzielnego V .Tak 12 lat temu leczyli neuralgię 1 i 2 gałązki nerwu . Jestem zrozpatrzona ciągły ból jest nie do wytrzymania , ciągle chodzę z lodem owiniętym w ściereczke i przyłożonym do twarzy . miałam wszczepiane 2 stymulatory bólu 1 działał 3 miesiące ,a drugi wcale . Może ktoś zna jakiś środek na neuropatię ,żeby choć nachwilę przestało pieczenie ,szczypanie i kłucie . Proszę o pomoc .
gość
21-07-2014, 17:48:09

MMN, MMN-CB - Nic się nie zmieniło. Dożylne podawanie immunoglobulin ludzkich połączone z rehabilitacją nadal przynosi znaczącą poprawę funkcjonowania. Aktualnie KIOVIG.
zdrowy już byłem..., i co dalej?. :-)
gość
21-07-2014, 17:54:13

Występuje również Hizentra, ale jeszcze tego w Polsce nie spotkałem. Może nie ma wskazań do MMN-CB.
zdrowy już byłem..., i co dalej?. :-)

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

Ciąża a padaczka
Dzień dobry, choruję na padaczkę, gdy byłam w ciąży (pewnie każda przyszła mama) szukałam informacji czy przy lekach, które biorę urodziły się zdrowe dzieci. Mało jest takich informacji w sieci. Wymyśliłam z mężem, że założę fundację, która stworzy możliwość dodawania przez Mamy swoich "historii, aby druga strona mogła poczytać jak przebiegała ciąża na danych lekach. Nie chcę tutaj spamować, więc nie podaję linku do strony, jeśli jakaś Mama chciałaby pomóc przyszłym Mamom i dodać wpis albo przyszła mama sprawdzić już dodane (dopiero strona zaczęła działać), to proszę do mnie napisać na priv i wyślę link do strony. Pozdrawiam, Ewelina Zazulak
Forum: Padaczka
gość
Lamilept I kawa?
Biorę lamilept od 5 miesięcy, efekty super. Tak się zastanawiam , czy można pić kawę. Piję 1 kubek na dzień. Niby nic się nie dzieje , ale kawa działa pobudzająco, a więc? Mam dylemat pic ,czy nie. Jak wasi lekarze zalecają? .
gość
Ontozry a ciąża
Czy jest może ktoś kto brał lek ontozry w czasie ciąży?
gość
Przyjaźń i wsparcie
Dzień dobry. Mam na imię Dominika. Niewiele ponad 2 lata temu zdiagnozowano u mnie padaczkę pourazową. Chciałabym poznać kogoś również zmagającego się z tą chorobą. Porozmawiać, przez moment poczuć, że ktoś mnie rozumie. Dla wzajemnego wsparcia. Pozdrawiam serdecznie.
Reklama: