Reklama:

wielki Tętniak ok 6cm (4)

Forum: Udary i tętniaki

gość
04-06-2011, 08:22:55

Witam mój ojciec miał tętniaka wielkiego ok 6c. operacji dokonano 2 tyg temu. Ojciec jest nadal w śpiączce farmalogicznej. Czy możecie mi pomóc i napisać gdzie jest jakaś dobra klinika?? i jakie są rokowania?? bardzo prosze.
gość
04-06-2011, 19:00:54

Tetniak rzeczywiscie olbrzymi, moj to pestka od wisni 6 mm. Twierdzisz ze tata mial tetniaka, on nadal go ma, tyle ze embolizowany, jesli nie pekl lub zaklipsowany poprzez kraniotomie jesli pekl i doszlo do wylewu podpajeczynowkowego. Tetniak jest wewnetrzna czescia tetnicy mozgowej ,pozostaje nadal ,jest jednak wylaczony z krwiobiegu. W ktorej tetnicy jaka lokalizacja tetniaka u taty ?Moj tetniak jest niedostepny , mam bole stale jade na proszkach przeciwbolowych, chcialabym wiecej wiedziec co tata mial embolizacje , czy otwierana czaszke dla klipsowania, jezeli mozesz to napisz. Pozdrawiam
gość
09-06-2011, 17:28:32

Halo, co u taty jak czuje sie nic nie piszesz, chociaz ja zadalam tobie kilka pytan. Nie masz czasu, a jednak moze znajdziesz chwilke zeby poinformowac o stanie zdrowia.
gość
17-07-2011, 18:09:24

Hej , jak tata po operacji tetniaka 6 cm? jak sie czuje napisz koniecznie, czemu nie dajesz znaku zycia?

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: