Reklama:

wiara czyni cuda:) (5)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
08-10-2008, 17:25:00

witam!!! Moj dwu letni synek wpadl do stawy i sie utopil:(Jak go znalezlismy to juz plywal na wieszchu bez zadych oznak zycia, po 40 min.reanimacji funkcje wrocily. 3 tygodnie byl pod respiratorem nnie dawali mu zadych szans na przezycie.byl 2 miesiace w spiaczce. teraz minelo juz 5 miesiecy od wypadku a on juz sie smieje i nas poznaje,najwazniejsza jest dla niego teraz rehabilitacja i my caly czas wierzymy ze on bedzie taki jak przed wypadkiem. sama po sobie wiem ze wiara i nadzieja duzo robia:) ja nie traktuje go jak chore dziecko robie z nim wszystko co robilismy przed wypadkiem:) wiec niech nikt nie traci w takich sytuacjach nadzieji:)pozdrawiam
gość
08-10-2008, 22:54:00

wielkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cmokkkkkkkkk ode mnie i całusy dla synka i powodzenia!!! wierze i ja w was!!!
gość
09-10-2008, 07:12:00

dziekuje bardzo za te mile slowa)))))))))))))))))
gość
28-03-2009, 12:35:00

http://robusiek.bloog.pl/
gość
31-03-2009, 17:25:00

http://robusiek.bloog.pl/

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Nowa bez wiedzy i doświadczenia
Witajcie. Podpowiedź nie proszę, czy mogą wypisać tatę po udarze pnia mózgu, z głębokim prawostronnym niedowładem kończyn, z lekka dyzatrią i dyzarhią, 74 latek tylko leży i spożywa płynne pokarmy bo się zakrzusza często, już po zapaleniu płuc. W pt skończył antybiotyk, jutro mają go wypisać. Do domu bo nie mają miejsca na rehabilitacji i mamy to wziąć na swoje sumienie i koszty? Udar 13.08 br, znalazłam tylko prywatnie fizjoterapeute na 2h w tyg, mama, która z nim mieszka czeka na operację przepukliny, jak ma sama się nim opiekować? Zmieniać pampersy? Jest od nie większy i sporo cięższy? Czy szpital może wypisać bez skierowania do innej placówki bez rehabilitacji? Albo zlecić domowa i tyle? Help ...
gość
Zespol Melas
Witam ,jestem nosicielka zespołu melas mam 38lat.Od kilku miesięcy boli mnie głowa, i nogi mam słabe Nie mam na nic sily a lekarze to olewają. Robiłam tomograf jesienią niby wyszdl dobrze.A ja coraz gorzej się czuje,opuszczam dni w pracy,nie mam sily zająć sie corka i rodzina. Patrzą na mnie ja jakąś hipohondryczka a ja naprawdę już nie daje rady żyć!!! Proszę może ktoś zna dobrego neurologa z powołania
Mioklonie u 9 latka?
witam, opiszę sytuację gdyż szukam pomocy. Syn 9 i pół roku od kwietnia/maja zaobserwowaliśmy iż dostaje dziwnych mimowolnych skurczy mięśni podczas snu. Najpierw było to bardzo łagodne teraz z każdym następnym tygodniem robi się to coraz bardziej widoczne i silniejsze. Zaczyna się w fazie zasypiania, potem uspokaja się następnie występuje znowu nad ranem (między godziną 5-8) Mocne szrpnięcia barkiem, ręką czase nogą. Z badań podstawowych krwi wyszła tylko podwyższona hemoglobina. Do tego podywższony magnez . Jakie badania warto wykonać przed udniem się do neurologa? Jak należy traktować takie zjawisko. Za wszelkie informację będę wdzięczny. Pozdrawiam. Marcin
gość
Tczy neurotop mogę zmienić na Trileptal?
Cześć wszystkim. Mam pytanie. Czy z neurotopu mogę przejść na trileptal?. Ponieważ po neurotopue stałem się aseksualny
Reklama: