Reklama:

wiadomość (5)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
15-07-2008, 20:19:00

szukam adresu do osrodka rehabilitacyjnego dla ludzi w śpiaczce
gość
16-07-2008, 09:34:00

Treść zablokowana przez moderatora

gość
16-07-2008, 11:35:00

wg lekarzy ludzie w śpiączce nie nadają się do ośrodka rehabilitacynego - bo żeby rehabilitacja miała rezultat pacjent musi współpracować
wg mnie - tylko rehabilitacja daje możliwość powrotu do zdrowia i niewolno jej zaniedbać. /obok pielęgnacji, żywienia, bodźcowania itd/

Spróbuj w oddziałem rehbilitacyjnym w szpitalu w Bydgoszczy - tam przyjmują "cieżkie" przypadki

Więcej wiadomości na forum "śpiaczka"
gość
03-11-2011, 14:41:22

Treść zablokowana przez moderatora

Początkujący
04-06-2025, 15:18:55

Drodzy Wszyscy! dzień dobry! Nazywam się Joanna, mój tata rok temy 16.05 miał rozległy zawal, był długo niedotleniony, niestety nie wybudził się ze śpiączki, nie odzyskał świadomości; przebywa w programie NFZ budzikowim w Sawicach; niedługo minie rok, prognozy nie są optymistyczne; na jesieni musimy znaleźć mu inne miejsce. jesteśmy z Poznania, tata jest teraz 500 km od nas na Podlasiu, to nas wykańcza.. chcemy znaleźć ośrodek xblziej, wiemy, ze trzeba liczyć się z kosztami... ale czy ktoś w ogole wie o dobrym miejscu w Wielkopolsce? pielęgniarki mwoiac do ZOLu go, a przecież ws tyscy wiemy, ze to wyrok.. chciałabym zawalczyć jeszcze ... proszę, jeśli macie takie doświadczenia lub wiedzę, gdzie mogłabym spawrdzac? pytać? bo nie wiem od czego zacząć....

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama: