Reklama:

W Wojskowym Instytucie Medycznym po operacji przeprowadzonej przez Dr Arkadiusza Wilka NEUROCHIRURGA TO OSZUST jeżdżę teraz na wózku inwalickim jestem kaleką,. (7)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
07-10-2015, 14:21:07

W Wojskowym Instytucie Medycznym po operacji przeprowadzonej przez Dr Arkadiusza Wilka NEUROCHIRURGA TO OSZUST jeżdżę teraz na wózku inwalickim jestem kaleką,.
gość
18-10-2015, 20:29:46

to trzeba złozyc skargę, starać się o odszkodowanie w sądzie
gość
18-10-2015, 20:41:08

może są inni poszkodowani, jeśli lekarz jest kiepski to ciagle tylko niszczy zamiast pomagać, leczyć, takich bez wahania powinno się karać , włącznie z więzieniem, nie są lepsi od innych przestępców, tym bardziej że w Polsce jest taka korupcja i nepotyzm że dyplom uczelni medycznej niewiele znaczy, moją go dzieci lekarzy np. z prl których wiedza i umiejętnosci są żadne, ci ktorzy w krajach Europy zachodniej nawet by sie na uczenie tego typu nie dostali, jak sie z tym nic nie będzie robić niewiele się zmieni
Początkująca
19-10-2015, 20:58:04

Co za operację miałeś ?
gość
19-01-2016, 06:48:28

Ciekawe czy oby poszkodowany naprawdę nim jest czy to tylko konkurencja, a dwa każdy człowiek poddając się operacji kręgosłupa ma świadomość tego że istnieje ryzyko niepowodzenia tak jak np w operacji na oczy. Patrząc na ilość przeprowadzonych przez niego operacji ponad 4tys i odnaleziona w necie jedna negatywna opinię na spokojnie oddam się w jego ręce zwłaszcza że operował co najmniej 5znanych mi osób i jest z nimi wszystko ok czuja się świetnie są zadowoleni efektami.
gość
21-02-2017, 16:13:27

Dlaczego nie opisujesz jaka to była operacja?Czyżby wiązało się z nią duże ryzyko a ty o nim wiedziałeś?Jeżeli się zdecydowałeś na operację to też świadomie podejmujesz ryzyko związane z nią.Dr.Wilk jest bardzo dobrym neurochirurgiem z powołania.Wiem bo niedawno mnie operował i jakbym miała dać się znowu pokroić to tylko dr.Wilków.
gość
22-02-2017, 10:00:58

każda operacja jaka by nie była kosmetyczna niesie ryzyko i chory musi to wkalkulować w swoje życie, a zgoda jak jest podpisana to znaczy że przyjął to do wiadomości i tyle

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: