Reklama:

W Wojskowym Instytucie Medycznym po operacji przeprowadzonej przez Dr Arkadiusza Wilka NEUROCHIRURGA TO OSZUST jeżdżę teraz na wózku inwalickim jestem kaleką,. (7)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
07-10-2015, 14:21:07

W Wojskowym Instytucie Medycznym po operacji przeprowadzonej przez Dr Arkadiusza Wilka NEUROCHIRURGA TO OSZUST jeżdżę teraz na wózku inwalickim jestem kaleką,.
gość
18-10-2015, 20:29:46

to trzeba złozyc skargę, starać się o odszkodowanie w sądzie
gość
18-10-2015, 20:41:08

może są inni poszkodowani, jeśli lekarz jest kiepski to ciagle tylko niszczy zamiast pomagać, leczyć, takich bez wahania powinno się karać , włącznie z więzieniem, nie są lepsi od innych przestępców, tym bardziej że w Polsce jest taka korupcja i nepotyzm że dyplom uczelni medycznej niewiele znaczy, moją go dzieci lekarzy np. z prl których wiedza i umiejętnosci są żadne, ci ktorzy w krajach Europy zachodniej nawet by sie na uczenie tego typu nie dostali, jak sie z tym nic nie będzie robić niewiele się zmieni
Początkująca
19-10-2015, 20:58:04

Co za operację miałeś ?
gość
19-01-2016, 06:48:28

Ciekawe czy oby poszkodowany naprawdę nim jest czy to tylko konkurencja, a dwa każdy człowiek poddając się operacji kręgosłupa ma świadomość tego że istnieje ryzyko niepowodzenia tak jak np w operacji na oczy. Patrząc na ilość przeprowadzonych przez niego operacji ponad 4tys i odnaleziona w necie jedna negatywna opinię na spokojnie oddam się w jego ręce zwłaszcza że operował co najmniej 5znanych mi osób i jest z nimi wszystko ok czuja się świetnie są zadowoleni efektami.
gość
21-02-2017, 16:13:27

Dlaczego nie opisujesz jaka to była operacja?Czyżby wiązało się z nią duże ryzyko a ty o nim wiedziałeś?Jeżeli się zdecydowałeś na operację to też świadomie podejmujesz ryzyko związane z nią.Dr.Wilk jest bardzo dobrym neurochirurgiem z powołania.Wiem bo niedawno mnie operował i jakbym miała dać się znowu pokroić to tylko dr.Wilków.
gość
22-02-2017, 10:00:58

każda operacja jaka by nie była kosmetyczna niesie ryzyko i chory musi to wkalkulować w swoje życie, a zgoda jak jest podpisana to znaczy że przyjął to do wiadomości i tyle

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Ucisk w głowie, co to może być?
Jestem mężczyzną, mam 26 lat i od jakiegoś czasu odczuwam dolegliwości w lewej części głowy. Odczuwam je w zasadzie cały czas, raz mocniej, raz słabiej. Na szyi z tyłu po lewej stronie mam guzki, które zmieniają swój rozmiar. Lekarz rodzinny mówi, że to mogą być mięśniowe zgrubienia od złej pozycji, ale... mam szumy uszne właśnie promieniujące jakby od tej szyi na głowę, szczególnie przy odchylaniu głowy w prawo. Odczuwam ucisk w głowie z lewej strony, w skroni i na czubku głowy, a także w oku (okulary, większa wada wzroku w lewym oku). Słyszę czasem pukanie w lewym uchu, takie pulsowanie. Ból głowy nasila się czasem przy nachyleniu, niekiedy odczuwam takie ukłucie lub uczucie ciepła bez zmiany pozycji. Zdarza się też mgła mózgowa. Badania krwi, moczu, ciśnienie, EKG, echo serca, tętnic szyjnych, badania okulistyczne - wszystko w normie. Lekarz rodzinny nie widzi powodu do skierowania do neurologa, twierdzi, że to problemy związane z przeciążeniem kręgosłupa - mam pracę głównie siedzącą. Czy to może być tętniak? Mam też problemy stomatologiczne, czy to może być od tego?
gość
Wynik rezonansu magnetycznego głowy z kontrastem
Dzień dobry, miałem wykonany rezonans głowy z kontrastem z powodu historii tętniaków w rodzinie. Tętniaków nie wykryto ale : W zakresie podkorowej istoty białej obu półkul mózgu widocznesą pojedyncze, bardzo drobne ogniska hyperintensywne w sekwencjach T2-zależnych, wielkości do 2mm(na granicy widzialności, możliwe do uwidocznienia jedynie w sekwencji wykonanej drobnymi warstwami). -Zmiany te nie ograniczają dyfuzji, nie ulegają wzmocnieniu kontrastowemu - ich charakter niespecyficzny - w pierwszej kolejności w różnicowaniu uwzględnić należy drobne ogniska degeneracji naczyniopochodnej. Mężczyzna 32 lata. Czy jest się czym martwić? Jakie mogą być przyczyny i leczenie? Nie mam objawów. Pozdrawiam
gość
Zaniki korowe
Witam mam 46 lat i ostatnio neurolog wysłała mnie na badania z powodu bólów głowy które męczą mnie od ponad 20 lat i wyszło coś takiego z badania:/ kazała powtórzyć za rok ale chciałem zapytać czy ktoś może miał coś podobnego?
gość
Uszkodzone nerwy w głowie
Dzień dobry, Czy aktualnie jest na forum osoba, która jak w tytule ma uszkodzone nerwy w głowie? Jak z taką chorobą radzicie sobie zawodowo jeśli jedyną realną pomocą sobie jest próba ochrony uszkodzonych nerwów przed wiatrem..? Pytam, bo nie rozstaje się z nakryciem głowy (jedynie w lato). Jeśli leki, zabiegi i operacje nie przynoszą trwałej ulgi a jedynie tymczasową to jak sobie radzicie?
Reklama: