Reklama:

W trosce o zdrowie dziecka – konferencja naukowa ,Forum Neurologii Dziecięcej (4)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
18-10-2011, 09:37:39

Przeczytaj komentowany artykuł: W trosce o zdrowie dziecka – konferencja naukowa ,Forum Neurologii Dziecięcej

Witam.byłam z moją 7 miesięczną córką na wizycie kontrolnej u lekarza.Pani doktor stwierdziła że ciemiączko u małej się zrosło.po czym dodała że za szybko.dostałam skierowanie z małą do neurologa.lekarz powiedziała że to badanie dla (spokoju) może ono nic nie znaczyć ale lepiej sprawdzić.nigdy nie byłam u lekarza tej dziedziny i chciałabym zapytać na czym będzie polegać to badanie i czy mam powód do niepokoju.byłabym wdzięczna za opinie wszystkich a szczególnie osób które znalazły się w podobnej sytuacji.
gość
18-10-2011, 19:57:57

Moim zdaniem warto się wybrać na konsultacje. Zdarzają się sytuacje kiedy nawet w drobnych rzeczach widzimy problem. Ja bym na Pani miejscu wybrała się w celu zbadania dziecka.
gość
19-06-2012, 08:44:06

Witam!Od kąd dziecko zachorowało na padaczkę czuje się coraz gorzej,zaburzenia mowy,przewracanie sie nie postrzeganie,narzeka na bóle głowy ma dopiero 6 l a choruje od tamtego roku bierze depakine i neurotop na noc depakina 350,neurotop 1/4.rano 250 depakina i 1/4 neurotop czasem ma też jakby przytłumiony mózg szkoda dziecka a lekarz niewiele mówi czekamy też na rezonans mózgu a rozwój oceniono na 3.5 latka i jest coraz gorzej pomuszcie odpowiadając na te pyt co robić i o co pytać lekarza?
gość
06-06-2013, 13:14:15

Treść zablokowana przez moderatora

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: