Reklama:

uderzenie (2)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
13-08-2006, 14:29:00

Jakieś 2 lata temu uderzyłem się mocno w głowe spadłem ze schodów niechcą co popchnięty gdy lecialem wpowietrzu walnołem w sciane głową a od ściany odbiłem się i spadłem na beton to było w szkole. Straciłem przytomność i później zwracalem jak już doszłem do siebie miałem dużego krwiaka i od razu krwotok z czaszki to było gdzieś tak niedaleko pulsu. Ale nie pojechałem do szpitala tylko przesiedziałem w domu. Później zaczeły się mocne bóle głowy ok 2 dni później cały czas byłem zmęczony, spałem i byłem nie zdolny do niczego te bule się naislały aż do teraz kiedy już są nie do znieisenia posatnowiłem zrobić zdjęcie co powiecie o kt z kontastem czy może coś wykazać jakieś uszkodzenia uciski nerwów itp. krwiaki itd.itd. od tamtego też czasu zaczołem mieć ścisk w szczęce ktory doprowadził do bolesnej dysfunkcji narządu żucia z wypadnięciem krążków satwowych a do tego szczękościsk. Przed uderzeniem w głowe było wszystko w porządku normalnie się czułem nie było żadnych bólów głowy a ni zadnych bólów stawów żuchwowych od tamtego czasu zaczeło się wszystko diametralnie zmieniać. Nie weim co to moze być co mi poradzicie.pozdro
gość
13-08-2006, 21:01:00

ja proponuje iść do specjalisty bo urazy mózgu to nie przelewki. córka mojej koleżanki też miała podobny upadek - na beton.był duży krwiak.potem niby zszedł i było ok. po pół roku zaczęla sie źle czuć. zrobioni jeszcze raz wszystkie badania i okazało sie ze doszło do uszkodzenia mózgu. teraz dziewczynka ma padaczkę

Serio, idź sie przebadaj !!!!!!!!!!!!!!!!

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: