Reklama:

Udar pnia mózgu (4)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
02-03-2017, 07:25:00

Pilnie poszukujęvdobrej placówki szpitalno rehabilitacyjnej dla chorej z udarem pnia mózgu, z niedowładem całym ciała. Może zacie takie sprawdzine miejsca
Wtajemniczony
02-03-2017, 22:02:03

Hej ---przeszedłem dwie takie rehabilitację w dwóch szpitalach w 2016r.- i jedną mogę polecić z czystym sumieniem ,jeśli chodzi o podejście do ludzi i zaangażowanie oraz starania aby przwywrócić człowieka do sprawności i fizycznej i psychicznej a także intelektualnej -- pracują tam ludzie o wielkich sercach i wielkim poświęceniu dla pacjenta ---jest to szpitalny oddział rehabilitacji neurologicznej a więc wszystko na NFZ.
pozdrawiam i życzę zdrówka.
Jacek.
gość
12-03-2017, 07:17:52

Panie Jacku proszę również o podanie nazwy tych oddziałów i gdzie się znajdują. Jestem w podobnej sytuacji, jak opisano wyżej. Mąż został umieszczony w Zakładzie Opiekuńczo Leczniczym po 1.5 m-cznym pobycie w szpitalu. A tam koszmar i wegetacja dla takiej osoby ( maż ma 60 lat).
Wtajemniczony
12-03-2017, 09:23:18

Witam.
Proszę podać jakiś kontakt najlepiej telefoniczny lub e-mail wtedy opowiem gdzie byłem i jak tam jest .
Mój adres e-mail to czaja55555@wp.pl.
Pozdrawiam serdecznie i życzę dużo zdrowia i szczęścia takiego jakie spotkało mnie w tym całym moim nieszczęściu :).
Jacek.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: