Reklama:

Uczucie prądu przechodzącego przez głowę (2)

Forum: Neurologia - specjalista radzi, dla pacjenta

Początkujący
05-08-2014, 22:28:40

Witam. Odkąd pamiętam występuje u mnie uczucie jakby po 1 stronie głowy przechodził mi prąd, dokładnie po lewej stronie głowy. Najczęściej objawiało się to gdy byłem w podstawówce, kilka razy w miesiącu, była to może sekunda podczas której czułem jakby ktoś podłączył mi jedną stronę głowy do prądu. Teraz jestem po maturze i od kilku dobrych lat, od czasu gimnazjum mniej więcej, uczucie to jest bardzo rzadkie, najwyżej kilka razy w roku. Nie byłem z tym u żadnego lekarza ponieważ uważałem to i dalej uważam za banał, ale nagle przyszło mi do głowy że nie zaszkodzi napisać na forum. Osobiście nie mam żadnych problemów ze zdrowiem ani nie przechodziłem żadnych operacji. Jedyne co miałem to 2x złamaną rękę. Myślę że pomyślałem o napisaniu tego tematu ponieważ jakieś pół roku temu moja babcia zmarła w wyniku udaru połączonego z cukrzycą i tarczycą, w tym samym czasie wykryto że miała w głowie guza od zawsze, który jednak nic nie robił, ale ze względu na jej wiek nie był operacyjny, chyba dało mi to do myślenia aby się spytać. Cukrzycy nie mam, robiłem badania. Pewnie to zwykła *** którą zabiorę komuś aby czas, ale jeśli ktoś odpowie będę uspokojony.
Początkujący
06-08-2014, 17:27:02

Mogę też jeszcze dodać że czasami przy zmianie pozycji, np. gdy dłuższy czas leżę w łóżku i postanowię wstać, pojawiają się tak jakby mroczki przed oczami na krótki czas, dzieje się to bardzo rzadko ale jednak czasami jest.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: