Reklama:

Uczucie bycia pianym. (3)

Forum: Neurologia - specjalista radzi, dla pacjenta

gość
19-05-2023, 09:48:32

Witam od 2 lat mam wrazenie jagbym byl piany na początku zwykle zawroty glowy. mialem zawroty co 3 miesiące pozniej ok rok pojawilo sie uczucie bycia pianym. miewalem to co kilka miesiecy.Teraz mam to codzienie male zawroty glowy i uczucua bycia pianym bylem u sporo lekarzy mialem rezonans temigrafie komputerową badania krwi i wszystko dobrze prosze o szybką odpowiedż...
Początkujący
22-06-2023, 09:12:12

Witam mam tak samo nogi z waty szybko się męczę, bóle w klatce piersiowej 3EKG i nic. 3h pobytu na sali obserwacyjnej wszystkie badania w normie
Początkujący
02-07-2023, 04:40:37

gość 19-05-2023, 13:48:32

Witam od 2 lat mam wrazenie jagbym byl piany na początku zwykle zawroty glowy. mialem zawroty co 3 miesiące pozniej ok rok pojawilo sie uczucie bycia pianym. miewalem to co kilka miesiecy.Teraz mam to codzienie male zawroty glowy i uczucua bycia pianym bylem u sporo lekarzy mialem rezonans temigrafie komputerową badania krwi i wszystko dobrze prosze o szybką odpowiedż...

Witam zrób sobie błędnik. Mi wyszło osłabiona pobudliwość lewego błędnika i połozeniowe zawroty głowy. Neurolog powiedział że to jest przyczyna

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: